Katkarapu-avokadosalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Avokadon ansiosta varsin ruokaisa salaatti, joka yllättää illallisella kuin illallisella. Varovasti wasabin kanssa!

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 200g isoja katkarapuja (scampeja jos löytyy)
  • 2 kpl kypsää avokadoa

Kastike

  • 2 rkl soijaa
  • 4 rkl ponzu-kastiketta*
  • 2 tl wasabia

*Ponzu-kastiketta löytyy japanikaupoista. Jos ei onnista niin hätätapauksessa sen voi tehdä sitruunamehusta, riisiviinietikasta ja hippusesta sokeria.

Sulata katkaravut lautasella huoneenlämmössä viileiksi. Poista liika vesi ja kaada pari lusikallista Ponzua marinoimaan ravut. Anna olla 5 minuuttia.

Leikkaa sillä välin avokado paloiksi.

Sekoita kastike.

Kun ravut ovat kypsyneet marinadissa, sekoita ainekse ja nauti.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi