Karitsa-perunavuoka

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Karitsa-perunavuoka on italian maaseutua henkivä ruoka, joka onnistuu erittäin helposti yhdessä vuoassa paistamalla.

Viimeksi päivitetty

Ainekset kahdeksalle

  • 800g karitsanpaistia
  • 500g perunoita
  • 300g ylikypsiä tomaatteja
  • 2 porkkanaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 nippu persiljaa
  • 1 rkl tuoretta rosmariinia
  • 1 rkl tuoretta oreganoa
  • 2 sipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 100g pecorinoa tai parmesaania
  • suolat pippurit

Paloittele karitsanliha reiluiksi kuutioiksi. Kuori perunat ja porkkanat ja paloittele reippaiksi lohkoiksi. Lohko tomaatit ja poista siemenet. Leikkaa ne pieniksi kuutoiksi. Sipulit myös ohuiksi renkaiksi. Hienonna valkosipulit. Raasta juusto.

Ota iso uunivuoka ja pyörittele kaikki ainekset sekaisin mausteiden ja öljyn kera.

Folio päälle ja paista Karitsa-perunavuokaa 180 asteessa uunin yläosassa 1,5h. Ota folio pois ja paahda hiukan väriä vielä pintaan, n. 30min.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi