Kanttarellimuhennos

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arviota)
Loading...

Kanttarellimuhennos kuuluu loppukesän ruokalistalle. Jos et pysty jostain syystä hakemaan tätä upeaa sientä metsästä, niin marketista tai sen pihalta löytää varmasti.

Ainekset neljälle

  • 4 dl kanttarelleja
  • 1 rkl voita
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 dl kermaa
  • 1 iso sipuli
  • 1 ripaus valkopippuria
  • 1/2 tl rakuunaa
  • 1 tl suolaa

Putsaa sienet ja lohko pieneksi. Kuori ja pilko sipuli hyvin pieneksi kuutioksi.

Laita oliiviöljy ja voita pannulle. Sipulisilppu perään. Ala kuullottamaan sipulia hissukseen 5-10 minuuttia. Näin sipulista saadaan sen ominainen makeus esiin.

Kun sipuli on kuultavaa, lisää sienet, suola, valkopippuri ja lämpöä. Paista sienistä ylimääräiset nesteet pihalle ja hieman väriä pintaan.

Lisää kerma ja rakuuna. Kiehauta kanttarellimuhennos nopeasti kasaan ja tarjoa uusien pottujen kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi