Kanaviillokki

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (18 arviota)
Loading...

Kouluajan kauhu; kanaviillokki on itse asiassa aivan erinomaisen hyvää, kun sen tekee huolella ja ajan kanssa.

Viimeksi päivitetty

Ainekset kuudelle

  • 6 broilerinkoipea (kanaa tietysti jos jostain löydät)
  • 2 dl kermaa
  • 1 rkl currya
  • 2 laakerinlehteä
  • suolaa ja pippuria

Uuni lämpenemään 200C. Laita broilerinkoivet uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin. Lorauta vuokaan vettä 2-4 dl niin, että nahka jää pinnalle. Veteen pari laakerinlehteä, suolaa ja pippuria mausteeksi. Paahda broilerinkoipia uunissa 45 minuuttia, jolloin nahka rapeutuu ja liha irtoaa melkein puhaltamalla luista.

Nosta broilerinkoivet leikkuulaudalle ja riivi lihat ja nahka irti luista. Leikkaa isommat palat pienemmäksi. Kaada liemet kasariin. Lisää myös riivitty liha sekä kerma. Mausta kanaviilokki currylla ja keitä kasaan vartin verran.

Tarjoa kanaviillokki riisin ja punaherukka- tai mustaherukkahillon kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi