Kanavartaat Ras el Hanout

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (16 arviota)
Loading...

Arabimaissa paljon käytetty mausteseos Ras el Hanout maustaa nämä kanavartaat omiin svääreihin. Taateli tuo kivan makean ja pirteän säväyksen.

Ainekset neljälle

  • 500g broilerin tai kanan rintapaloja / fileitä
  • pari kouraa kivettömiä taateleita
  • 2 sipulia
  • 1 rkl Ras el Hanout -maustesekoitusta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl suolaa
  • grillivartaita

Leikkaa broileri varraspaloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa se myös niin, että kerroksista saa vartaisiin pujotettavia paloja.

Sekoita kulhossa Ras el Hanout, oliiviöljy ja suola. Sekoita muut ainekset myös kulhoon ja jätä marinoitumaan tunniksi viileään.

Pujottele kanavartaat. Taatelit kärähtävät helposti, joten järjestä ne mahdollisimman tiiviisti broilerin tai sipulin viereen.

Grillaa kanavartaita reilulla liekillä muutama minuutti niin että broileri ehtii kypsyä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi