Kanasalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Usein kanasalaatissa on majoneesikastike, mutta tässä reseptissä käytetään kirpakkaa vinaigrettea. Se antaa kanasalaattiin mukavan raikkauden. Tähän ruokaan voi hyvin käyttää eiliseltä tähteeksi jäänyttä broilerin lihaa.

Ainekset neljälle

  • 200g kypsää broileria
  • 100g pastaa (gluteiiniton käy myös)
  • 200g kirsikkatomaatteja
  • 200g kesäkurpitsaa
  • 1 vihreä omena
  • 50g tuoretta pinaattia

Sipuli-vinaigrette

  • 1 pieni punasipuli
  • 1/2dl omenaviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl dijon-sinappia
  • 1 tl suolaa

Keitä pasta napakan kypsäksi ja jäähdytä. Huuhtele pinaatti ja jätä kuivumaan.

Silppua punasipuli hienoksi. Sekoita ohjeen aineksista vinaigrette.

Kuori ja paloittele kesäkurpitsa ja omena. Sekoita isossa kulhossa vinaigretten kanssa. Halkaise tomaatit.

Yhdistä loput ainekset kanasalaattiin, sekoita hyvin ja tarjoa heti.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi