Kana-kesäkurpitsakastike

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Kermainen kastike, jossa broilerinsuikaleita ja kesäkurpitsaa. Hieman terävästi maustettu, mutta makua pehmennetty aprikoosihillolla ja appelsiinimehulla.

Viimeksi päivitetty

Ainekset 3 – 4 hengelle

  • 400 g broilerinsuikaleita
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • 2 dl ruokakermaa
  • puolikas kesäkurpitsa
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl rouhettua mustaa pippuria
  • sambal Olek , lusikan kärjellinen
  • smoked paprika -jauhetta ripaus tai kaksi
  • 2 tl aprikoosihilloa
  • 0,5 dl appelsiinituoremehua

Lukijareseptin lähetti: Tarja Karttunen, Seinäjoki

Paista broilerinsuikaleet öljyssä pinnalta sopivan rusehtaviksi.

Raasta kesäkurpitsa ja lisää se pannulle. Paista muutama minuutti kohtalaisella lämmöllä.

Lisää kerma. Kun kerma kiehahtaa, lisää mausteet, hillo ja mehu. Anna hautua 5 minuuttia miedolla lämmöllä.

Tarjoa kana-kesäkurpitsakastike salaatin ja lisukkeen kera. Lisukkeeksi sopii esim. nuudelit tai riisi.

Nopea ja herkullinen.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi