Kaalimunakas

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Kaalista saa upean, maukkaan makean munakkaan. Kaalimunakas sopii myös alkupalaksi slaavilaiseen pitopöytään.

Ainekset neljälle

  • 200g valkokaalia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 sipuli
  • 1 rkl voita
  • 1/2 dl omenamehua
  • 5 kananmunaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 1 tl kuivattua tilliä

Vinkki: Kaalimunakkaasta saa lihaisamman, kun pilkot kaalin sekaan meetvurstia, kinkkua tai makkaraa.

Leikkaa kaali ja sipulit hyvin ohueksi. Paista ne pannulla voissa ja omenamehussa pehmeäksi.

Vatkaa sillä aikaa kananmunat kulhossa sekaisin.

Mausta kaaliseos ohjeen mukaan ja kaada munat pannulle. Sekoita seos hyvin ja jätä pienelle lämmölle kannen alle.

Kun kaalimunakas on hyytynyt päältä, liu`uta se tarjoilulautaselle. Anna vetäytyä hetki ja nauti.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi