Juustodippi

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arviota)
Loading...

Legendaarinen juustodippi sopii erityisesti nachoille, mutta se toimii myös grillipöydässä vaikka perunoiden kera.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 200g cheddarsiivuja
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl punaista maitoa
  • 1 koura tuoretta korianteria
  • 1 tl sokeria
  • suolaa ja valkopippuria

Paksupohjainen kattila liedelle ja puoliteholle.

Lusikoi voi kattilaan. Kun se on sulanut, ripottele jauhot ja sekoita niin että sakenee.

Ota vispilä ja vispaa maito sekaan. Lisää lämpöä ja kiehauta kokoajan vispaten.

Ota kattila liedeltä iske mausteet sekaan. Kuori myös cheddarsiivut yksi kerrallaan dippiin ja sekoita niin että ne sulaa.

Sekoita lopuksi silputtu korianteri kyytiin ja anna jäähtyä vähän aikaa. Juustodippi hyytyy jäähtyessään.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi