Juustoa ja makeaa yrttiöljyä

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Viimeksi päivitetty kesäkuu 6th, 2014Laita basilika silppuriin (jätä neljä nuppua koristeeksi) ja pyöräytä rikki. Lorota oliiviiöljyä sekaan ja pyöräytä välissä. Mausta aavistuksella pippuria ja ruokalusikallisella hunajaa. Laita öljy viilenemään hetkeksi. Pannu puoliteholle ja paahda pinjansiemenet tai mantelit. Siirrä ne sivuun. Laita sitten Camembert pannulle ja paista minuutti per puoli. Leikkaa kiekko neljään osaan. Lorauta jokaiselle

Viimeksi päivitetty

Laita basilika silppuriin (jätä neljä nuppua koristeeksi) ja pyöräytä rikki.

Lorota oliiviiöljyä sekaan ja pyöräytä välissä.

Mausta aavistuksella pippuria ja ruokalusikallisella hunajaa. Laita öljy viilenemään hetkeksi.

Pannu puoliteholle ja paahda pinjansiemenet tai mantelit. Siirrä ne sivuun.

Laita sitten Camembert pannulle ja paista minuutti per puoli.

Leikkaa kiekko neljään osaan. Lorauta jokaiselle lautaselle hieman öljyä ja ripottele pinjansiemenet päälle. Koristele basilikannupulla.

Ainekset neljälle

1 nippu basilikaa
3 rkl hyvää oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 ripaus mustapippuria
1/2 dl pinjansiemeniä tai manteleita.
300g camembertia (tai muuta valkohomejuustoa)

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi