Jättikatkarapua raparperimajoneesilla

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arviota)
Loading...

Jättikatkaravunpyrstöt ovat näyttävää ja herkullista ruokaa. Tässä esimerkiksi Cocktail-juhliin näppärä aasialaishenkinen pikkuruoka, jonka nauttiminen onnistuu sormineenkin.

Ainekset kahdeksalle

  • 8 jättikatkaravunpyrstöä kuorittuna
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 tl raparperihilloa
  • 1 ripaus chilijauhoa
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • tilliä koristeeksi

Sekoita majoneesi, raparperihillo ja chili kupissa tasaiseksi. Paahda lusikallinen seesaminsiemeniä pannulla.

Kiehauta jättikatkaravunpyrstöt nopeasti kypsiksi – varo ettei mene yli, koska ne sitkistyvät helposti. Jäähdytä ja halkaise pyrstöt.

Laita pieneen kuppiin hiukan majoneesia, puolitetut ravunpyrstöt reunoille, nätisti ripotellen seesaminsiemeniä majoneesille ja koristele annos tillinoksalla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi