Jalapeno-possu

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (42 arviota)
Loading...

Tämä ruoka on todella nopea ja helppo tehdä – vaikka mökillä muurinpohjapannulla. Vaivattomuudesta huolimatta jalapeno-possu vie kaikilta jalat alta. Varaa riittävästi viiniä tai olutta koska tulisuutta kuuluu olla.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 600g possun sisä- tai ulkofileetä
  • 1 prk bulgarianjogurttia
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tl punaisia jalapenoja
  • ruokaöljyä paistamiseen
  • suolaa maun mukaan

Leikkaa possusta ylimääräinen rasva ja kalvot pois. Kuutio reiluiksi paloiksi.

Iske possu kuumalla, öljytylle pannulle tai muurikalle tirisemään. Lisää jalapenot mukaan. Pyörittele kunnes possu on kypsää. Lisää tomaattipyree.

Lisää lopuksi bulgarianjogurtti pannulle (jätä vähän koristeluun). Paista kastiketta vielä pari minuuttia kokoon niin että jogurtti alkaa saostumaan.

Kasaa jalapeno-possu lautaselle keoksi ja tipottele jogurttia ja jalapeno siivuja sinne tänne koristeeksi.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi