Itämainen kalkkunasalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Itämainen kalkkunasalaatti on herkullinen ja täyttävä ruoka, jonka pyöräyttää käden käänteessä. Kypsiä kalkkunatuotteita alkaa löytyä marketin hyllystä jo mukavasti.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 300g kypsää kalkkunafileetä (savustettu on myös hyvää)
  • 2 pussia herne-maissi-paprikaa
  • 100 grammaa munanuudelia

salaatinkastike

  • 1 dl thai-chilikastiketta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 rkl soijaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 tl viismaustetta
  • tuoretta korianteria sekä limeä koristeeksi

Keitä nuudelit kypsäksi. Jätä vettä hiukan nuudeleiden sekaan ja jäähdytä nuudelit pudottamalla jäiset herne-maissi-paprikat mukaan.

Sekoita ja jätä jäähtymään kylmään.

Tee sillä aikaa salaatinkastike: Hienonna valkosipuli ja yhdistele ainekset.

Siivuta kalkkuna. Yhdistä nuudelit sekä kalkkuna. Sekoita kastike kyytiin ja koristele itämainen kalkkunasalaatti limen siivuilla sekä tuoreella korianterilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi