Itämainen kalkkunasalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Itämainen kalkkunasalaatti on herkullinen ja täyttävä ruoka, jonka pyöräyttää käden käänteessä. Kypsiä kalkkunatuotteita alkaa löytyä marketin hyllystä jo mukavasti.

Ainekset neljälle

  • 300g kypsää kalkkunafileetä (savustettu on myös hyvää)
  • 2 pussia herne-maissi-paprikaa
  • 100 grammaa munanuudelia

salaatinkastike

  • 1 dl thai-chilikastiketta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 rkl soijaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 tl viismaustetta
  • tuoretta korianteria sekä limeä koristeeksi

Keitä nuudelit kypsäksi. Jätä vettä hiukan nuudeleiden sekaan ja jäähdytä nuudelit pudottamalla jäiset herne-maissi-paprikat mukaan.

Sekoita ja jätä jäähtymään kylmään.

Tee sillä aikaa salaatinkastike: Hienonna valkosipuli ja yhdistele ainekset.

Siivuta kalkkuna. Yhdistä nuudelit sekä kalkkuna. Sekoita kastike kyytiin ja koristele itämainen kalkkunasalaatti limen siivuilla sekä tuoreella korianterilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi