Hummus

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arviota)
Loading...

Arabimaailman perusdippi hummus on erinomainen lisuke isommalla aterialla. Tuoreet vihannekset rakastavat sitä myös.

Ainekset (n.5dl)

  • 1 tlk kikherneitä
  • 1 dl tahinia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 sitruunanmehu
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Heitä monitoimikoneeseen kaikki ainekset.

Jauha niin kauan että hummus on todella tasaista tahnaa. Lisää vettä jos on liian tönkköä.

Maista ja lisää jotain jos tuntuu sille. Anna hummuksen vetäytyä jääkaapissa vähintään tunti. Parhaimmillaan se on seuraavana päivänä.

Koristele oliiviöljyllä ja cayennepippurilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi