Hedelmärahka

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arviota)
Loading...

Hedelmärahka on herkullinen ja terveellinen välipala. Kun lisäät rahkaan enemmän sokeria, se menee hienosti myös jälkiruoasta. Kaupasta saatavat hedelmäsoseet ovat loistava lisä rahkaan.

Ainekset neljälle

  • 400g rahkaa
  • 2 dl Bonnen hedelmäsosetta (esim. ananas tai mango)
  • 1 banaani
  • 1 appelsiini
  • 0-4 tl sokeria (maun mukaan)
  • 1 tl vaniljasokeria
  • minttua koristeeksi (voi jättää pois)

Ota sekoituskulho ja lusikoi rahka sinne. Sekoita mukaan sokerit.

Kuori ja pilko banaani sekä appelsiini. Vältä appelsiinin valkoisia (karvaita) osia. Sekoita hedelmistä 90% mukaan rahkaan ja jätä loput koristeeksi.

Rakenna annokset laseihin. Pohjalle hedelmärahkaa, sitten hedelmäsosetta, päälle rahkaa sekä jäljelle jääneitä hedelmäkuutioita.

Koristele annokset tuoreilla mintun lehdillä.

Sisältöyhteistyö Bonne Juomat Oy:n kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi