Hedelmärahka on herkullinen ja terveellinen välipala. Kun lisäät rahkaan enemmän sokeria, se menee hienosti myös jälkiruoasta. Kaupasta saatavat hedelmäsoseet ovat loistava lisä rahkaan.
Ainekset neljälle
- 400g rahkaa
- 2 dl Bonnen hedelmäsosetta (esim. ananas tai mango)
- 1 banaani
- 1 appelsiini
- 0-4 tl sokeria (maun mukaan)
- 1 tl vaniljasokeria
- minttua koristeeksi (voi jättää pois)
Ota sekoituskulho ja lusikoi rahka sinne. Sekoita mukaan sokerit.
Kuori ja pilko banaani sekä appelsiini. Vältä appelsiinin valkoisia (karvaita) osia. Sekoita hedelmistä 90% mukaan rahkaan ja jätä loput koristeeksi.
Rakenna annokset laseihin. Pohjalle hedelmärahkaa, sitten hedelmäsosetta, päälle rahkaa sekä jäljelle jääneitä hedelmäkuutioita.
Koristele annokset tuoreilla mintun lehdillä.