Härkis-burritot ovat maistuvaa herkkua ja tuskin kukaan edes huomaa, että kyse on kasvisruoasta. Chiliä voi käyttää makutottumuksien mukaan.
Ainekset neljälle
- 250g härkistä (härkäpapuvalmiste)
- 1 dl ketsuppia
- 200g kidney-papuja (tölkkitavaraa)
- 1 lime
- 1 paprika
- 2 sipulia
- 1 rkl soijaa
- chiliä maun mukaan
- 150g cheddaria
- ruokaöljyä
- 8 kpl medium kokoisia tortillalättyjä
Kuori ja silpusta sipuli hienoksi. Kuutio paprika.
Ala kuullottamaan sipulia pannulla. Kun se on kullankeltaista lisää härkis, paprikat, soija, chiliä ja valutetut kidney-pavut. Paista hetken aikaa ja lisää kastikkeeseen ketsuppi sekä purista limen mehu mukaan. Sekoita kastike hyvin ja siirrä hellalta.
Ota tortillalevy ja laita sen alareunaan burrito-kastiketta. Ripottele raastettua cheddaria päälle ja kääri burrito rullalle.
Asettele burritot saumapuoli alaspäin voipaperin päälle uunipellille. Paista härkis-burritot 225C uunissa 10 minuuttia. Anna hetken jäähtyä ja iske tarjolle.