Vanhat kunnon Hanna-tädin kakut. Helpot tehdä lastenkin kanssa ja säilyvät kivasti purkissa.
Viimeksi päivitetty
Ainekset neljälle
200 g voita
3 dl sokeria
vajaa 2 dl kermaa
5 dl vehnäjauhoja
3 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voikermaseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi ja laita jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
Pyörittele tasakokoisia palleroita leivinpaperin päälle ja paista uunin keskitasolla 175C 15-20min. Niin, että pikkuleivät saavat kauniin värin.
Vinkki: Hanna-tädin kakut eivät lässähdä, kun pidät taikinan jääkaapissa ja otat vähän kerrallaan taikinaa leivontaan.