Hanna-tädin kakut

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (55 arviota)
Loading...

Vanhat kunnon Hanna-tädin kakut. Helpot tehdä lastenkin kanssa ja säilyvät kivasti purkissa.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

200 g voita
3 dl sokeria
vajaa 2 dl kermaa
5 dl vehnäjauhoja
3 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voikermaseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi ja laita jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.

Pyörittele tasakokoisia palleroita leivinpaperin päälle ja paista uunin keskitasolla 175C 15-20min. Niin, että pikkuleivät saavat kauniin värin.

Vinkki: Hanna-tädin kakut eivät lässähdä, kun pidät taikinan jääkaapissa ja otat vähän kerrallaan taikinaa leivontaan.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi