Gazpacho

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arviota)
Loading...

Kylmä vihanneskeitto kuumaan päivään. Gazpacho on raakaruokaa parhaimmillaan. Se tulee näppärästi ja nopeasti blenderissä.

Viimeksi päivitetty

Gazpacho ainekset neljälle

  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 1 pieni kurkku
  • 2 sellerinvartta
  • 1 punainen paprika
  • 1 dl oliiviöljyä (neitsyt)
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolat pippurit

Ota tehosekoittimesi esiin. Kuori ja viipaloi vihannekset.

Laita ainekset myllyyn oliiviöljyä lukuunottamatta ja aja murskaksi.

Pienennä tehoa ja ala lorottaa öljyä kyytiin. Joku tykkää rakeisemmasta, itse ajelen sileäksi. Maista ja mausta. Jos gazpacho on liian paksua, jäillä saat keiton ohuemmaksi ja viileämmäksi hetkessä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi