Flatbread

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Flatbread on kuin minipizza. Taikina on nopea vaivata, kaulia ja täytevaihtoehtojen kanssa vain mielikuvitus on rajana. Kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin hyvää.

Ainekset, 12 kappaletta

  • 2 dl vettä
  • 3 rkl kermaviiliä
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 6-7 dl vehnäjauhoja

Flatbread täytevaihtoehtoja

  • ranskankerma/kermaviiliä
  • rucola
  • salami
  • jauhelihaa paistettuna

Sekoita leivinjauhe, suola ja vehnäjauhot. Sekoita myös nestemäiset ainekset erikseen. Yhdistä nämä kaksi hissukseen vaivaten taikina. Kauli sentin ohueksi ja jätä leivinpaperin päälle pellille tekeytymään.

Kostuta oliiviöljyllä ja paista 250C uunissa n. 12 minuuttia. Varo ettei kärähdä.

Anna leipien hiukan jäähtyä ja täytä ne mielesi mukaan.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi