Flap meat

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Flap meat tai flap steak on mehukkaampi leikkaus Flank steakin yläpuolelta. Rasvaisuutensa ansiosta se on erittäin kiitollinen, kunnon liekillä grillattava herkkupala lihansyöjille.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 600g flap meat -lihaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria

Leikkaa Flap meat poikkisyyhun tuuman soiroiksi. Laita liha pakastuspussiin. Lisää pussiin oliiviöljyä, suolaa sekä pippuria. Sekoita huolellisesti. Marinoi tunnin verran pöydällä huoneenlämmössä.

Paista kuumalla pannulla tai grillissä nopeasti (2-3 minuuttia per puoli) kaikki lihan pinnat ruskeiksi. Anna hetki huilata lämmössä.

Leikkaa flap meat soirot vielä pienemmiksi vinosiivuiksi ja tarjoa heti.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi