Englantilainen aamiainen

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Englantilainen aamiainen on käsite, joka tunnetaan ympäri maailman hotellien aamiaishuoneissa hiukan varioituna. Tällä panoksella jaksaa pitkälle iltaan.

Ainekset neljälle

  • 8 siivua pekonia
  • 4 kananmunaa
  • 1 tlk papuja tomaattikastikkeessa
  • 4 herkkusientä
  • 2 isoa tomaattia
  • 4 siivua paahtoleipää
  • voita tai marmeladia
  • 2 rkl ruokaöljyä

Vinkki: Vielä aidomman englantilaisen aamiaisen saat jos löydät jostain “black puddingia” eli verimakkaraa joka paistetaan kyytiin. Sen voi myös korvata nakeilla.

Kaada pavut pieneen kattilaan ja anna poreilla hissukseen välillä sekoittaen.

Tarvitset kaksi paistinpannua. Kumpaankin loraus öljyä.

Pilko sienet toiselle pannulle. Halkaise tomaatit kannan kohdalta ja paista leikkuupintaan reipas väri.

Toisella pannulla saat paistettua pekonit ja munat.

Paahda leivät ja asettele koko komeus tarjolle samaan aikaan, ettei ruoka ehdi hirveästi jäähtyä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi