Chevre-avokadodippi

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arviota)
Loading...

Meksikolaisen pitopöydän viilentäviä jäseniä. Avokadodipin voi tehdä edellisenä päivänä jo valmiiksi maustumaan.

Viimeksi päivitetty

Ainekset kahdeksalle

  • 150g pehmeää kuoretonta vuohenjuustoa
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 avokado
  • 2 limeä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl tummaasokeria
  • 1 koura korianteria (koristeeksi)

Avokado halki ja siemen pois. Lusikoi hedelmäliha kulhoon ja purista yhden limen mehu välittömästi päälle ettei avokado ruskistu. Suola ja sokeri myös kulhoon sekä vuohenjuusto.

Mäskää dippiä vaikka perunanuijalla niin että tulee tasaista tahnaa.

Sitten kermaviiliä joukkoon lusikalla sekoittaen. Laita avokadodippi tarjolle ja koristele korianterilla ja limesiivuilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi