Bresaola-pasta

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Bresaola on ilmakuivattua naudanlihaa. Peri-italialaiseen tapaan siitä saa loistavan pastan tehtyä tällä reseptillä.

Ainekset neljälle

  • 500g pennepastaa (kuivapaino)
  • 100g bresaolaa (tai ilmakuivattua kinkkua)
  • 2 dl kermaa
  • 50g voita
  • 100g parmesaania
  • suolaa ja pippuria
  • lehtipersiljaa koristeeksi

Laita pasta kiehumaan reilulla suolalla maustettuun veteen. Muista, pastan pitää jäädä napakaksi.

Lämmitä kermaa ja voita pienessä kattilassa. Raasta parmesaania joukkoon.

Siivuta bresaola ja paista sitä hetken aikaa pannulla, jolloin se rapsakoituu.

Valuta pastat hyvin ja sekoita parmesaanikerma pastan joukkoon. Mausta pippurilla ja tarvittaessa lisää myös suolaa.

Kasaa annokset lautasille, päälimmäiseksi rapeaa bresaolaa ja koristele lehtipersiljalla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi