Bhurji eli intialainen munakokkeli

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arviota)
Loading...

Bhurji on intialaisittain maustettu munakokkeli. Tämäkin munakokkeli on yleensä tarjolla aamiaisella, erilaisten intialaisten leipien, kuten parathan kaverina.

Ainekset neljälle

  • 4 kananmunaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 iso sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 chili
  • 2 tomaattia
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl jeeraa
  • 1 tl garam masalaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl jauhettua kurkumaa (väriksi)
Vinkki: Bhurjin voi tehdä myös paneerista eli kotijuustosta. Korvaa osa tai kaikki kananmunat juustolla.
Silppua sipulit ja chili hienoksi. Kuutioi tomaatti. Paista vihannekset pannulla öljyssä niin, että sipuli pehmenee. Lisää mausteet.
Riko kananmunat ja vispaa kuohkeaksi. Kaada munat pannulle ja sekoita hissukseen munakokkeliksi. Älä paista liikaa. Jätä muniin hieman mehukkuutta. Tarjoa bhurji heti lämpimänä.
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi