Bellmanin pannu

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Bellmanin pannu on kermainen versio pyttipannusta. Se on nopea pyöräyttää eilisistä perunoista, mikä tekee siitä erinomaisen hävikkiruoan. Pilsiä lasiin ja makunautinto on taattu.

Ainekset neljälle

  • 6 keitettyä perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 400 g lenkkimakkaraa
  • 4 siivua pekonia
  • 2 dl kermaa
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 1/2 tl sokeria
  • 1 tl mustapippuria
  • ruohosipulia tai persiljaa koristeeksi
Silppua sipuli pieneksi. Siivuta pekoni ja laita kylmälle pannulle. Lämpöä perään.
Kun pekonista alkaa irrota rasvaa, lisää sipuli ja kuullota makeaksi. Lisää öljyä.
Pilko lenkkimakkara ja perunat. Lisää ne myös pannulle ja paista väriä pintoihin. Mausta pippurilla, sinapilla ja sokerilla. Kaada kerma pannulle.
Kiehauta bellmanin pannu ja laita tarjolle. Koristele yrttisilpulla.
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi