Barbeque Wok

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arviota)
Loading...

Barbeque Wok ei nimestään huolimatta käy grillissä vaan se saa nimensä upean maukkaasta kastikkeesta, jossa wok tarjoillaan. Kannattaa käydä kiinalaisesta kaupasta kunnon nuudelia.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 400g naudan ulkofileetä
  • 1 sipuli suikaloituna
  • 1 porkkana suikaloituna
  • 2 kananmunaa
  • 200g paksuja nuudeleita
  • Thai-basilikaa tai tavallista
  • ruokaöljyä
  • paahdettua seesaminsiementä

Barbeque-kastike

  • 2 rkl soijaa
  • 2 dl omenamehua
  • 3 rkl barbeque-kastiketta
  • 3 valkosipulinkynttä raastettuna
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 tuore chili (maun ja tulisuuden mukaan) silputtuna ja siemenet poistetuna

Ota wokkiin keskilämpö. Lorauta öljyä kyytiin. Sekoita kananmunat ja paista hissukseen kiinteäksi wokissa. Siirrä sivuun ja suikaloi munat.

Sekoita barbeque-kastike kulhossa ja jätä tekeytymään. Kiehauta nuudelit kattilassa.

Suikaloi naudanliha ja paista reippaalla lämmöllä wokissa niin että liha saa nätin ruskean värin kauttaaltaan. Lisää myös suikaloitu sipuli ja porkkana. Freesaa pari minuuttia.

Kaada barbeque-kastike wokkiin ja nostele myös nuudelit sekaan. Kiehuta hetken aikaa sekoita wokkia kunnolla. Revi lopuksi basilikat wokkiin. Lisää myös suikaloitu kanamuna ja aseta tarjolle. Koristele Barbeque Wok basilikalla ja seesaminsiemenillä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi