Baijerilainen perunasalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (14 arviota)
Loading...

Perunasalaatti tulee maailmalta monessa muodossa. Baijerilaisessa versiossa on reippaasti hapokkuutta valkoviinietikasta ja rasvaa majoneesista. Yllättäen erinomaista juuri oluen ja makkaran kanssa!

Viimeksi päivitetty

Baijerilainen perunasalaatti kuudelle

  • 1 kg kiinteää perunaa

KASTIKE

  • 1,5dl majoneesia
  • 1,5dl kermaviiliä
  • 0,5 dl omenaviinietikkaa
  • 1 sipuli
  • 2 maustekurkkua silputtuna
  • 2 rkl kaprista
  • 1 – 3 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 1 koura ruohosipulia

Keitä perunat kuorineen.

Sekoita kastikeaineet odottelemaan.

Jäähdytä ja kuori perunat. Paloittele perunat kastikkeen joukkoon ja sekoita hyvin.

Laita perunasalaatti maustumaan jääkaappiin ainakin 2 tunniksi.

Ota pöytään, pyöräytä vielä kerran sekaisin ja koristele baijerilainen perunasalaatti ruohosipulisilpulla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi