Kanaa appelsiinimarmeladissa

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (30 arviota)
Loading...

Herkullista kanaa appelsiinimarmeladissa. Hienoinen chilin lämpö tuo auringon vaikka keskelle pimeintä talvea.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  •  4 fileetä kananrintaa
  • 1 rkl maissijauhoja
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa
Appelsiinimarmeladi
  • 2 appelsiinia
  • 3 rkl ruokosokeria
  • 1 pätkä inkivääriä
  • 1 ripaus chiliä

Pyörittele kananrinnat öljyssä, maissijauhoissa ja suolassa. Pakastuspussi on erinomainen tähän.

Pese appelsiinit hyvin ja raasta kuori (värikäs osa) kattilaan. Purista appelsiineista mehu myös kattilaan. Ala kiehuttaa hissukseen.

Kuori ja silppua myös inkivääri kattilaan. Chili mukaan ja makeudeksi sokeria. Hämmennä pikkuhiljaa marmeladiksi, eli n.20 minuuttia.

Paista kananrinnat kypsäksi pannulla. Siivuta ja laita tarjoiluastiaan. Lusikoi marmeladia päälle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi