Ananaslohi

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Ananaslohi on arjen parhautta. Kun laitat hihat heilumaan, koko ateria on valmis puolessa tunnissa. Jogurttikastike kruunaa elämyksen.

Ainekset neljälle

  • 700g lohifileetä
  • 1 prk ananasrinkuloita
  • 1/2 tl valkopippuri
  • 1 tl suola
Jogurttikastike
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 rkl ananasmehua purkista
  • 1 rkl garam masala-maustesekoitusta (curry käy myös)

Laita uuni lämpenemään täysille. Nosta ananasrinkulat pannulle paistumaan.

Nosta lohifilee leivinpaperin päälle uunipellille. Leikkaa lohi neljäksi palaksi nahkaan asti. Jätä nahka kuitenkin kokonaiseksi. Tämä helpottaa palojen irrotusta kypsästä kalasta.

Suolaa ja pippuria lohen päälle, sekä jokaiselle palalle ananasrinkula – paistopuoli ylöspäin.

Kun uuni on kuuma, laita pelti uuniin ja tiputa 250C. Lohen paksuudesta riippuen kypsymisaika noin 12 minuuttia. Lohi saa jäädä pinkiksi keskeltä. Älä ainakaan paista hienoa kalaa narisevan kuivaksi.
Sekoita jogurttikastike ja tarjoa ananaslohen sekä riisin kera.
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi