Sillikaviaari
0

Erikoinen nimi ruoalla mutta siitä viis, sillikaviaari on herkkua esim. uusien perunoiden kanssa.

Zombie cocktail
0

Näin tehdään Kokomon Zombie cocktail. Tässä juomassa ei ujostella värin, maun tai minkään muunkaan suhteen!

rosvopaisti
1

Kukkaruukku eli muuripata helpottaa rosvopaisti -projektia melkoisesti. Silti se on sama aito maassa hiljalleen kypsynyt ruoka, joka käy vaikka sukujuhliin.

Punjabilainen kaali
2

Hieman makea kaalilisuke taittaa mukavasti tulisempien curryjen poltetta. Ruoan voi tehdä myös varhaiskaalista.

Rucolaperunat
0

Nopea ja helppo tuunaus, joka säväyttää uudet perunat välimerikelpoiseksi.

Linnapaisti
2

Klassikkoruoka linnapaisti on varsin yksinkertainen tehdä ja samalla oppii mainiosti, miten minkä tahansa paistin paistoliemestä syntyy upea kastike.

Pinaattiletut
4

Pinaattiletut ovat rautaista ruokaa ja ne maistuvat lapsillekin hyvin. Letuista saa myös helposti gluteiinittomat jauhoja vaihtamalla.

Empanadat
0

Empanadat ovat chileläisiä maissipiirakoita, joiden täytteissä voi käyttää mielikuvitusta. Muutama malli seuraavassa.

0

Nakkikeitto on arkiruokaa parhaimmillaan. Tässä reseptiä on tuunattu maistuvammaksi tomaatilla ja sokerilla, jotka tuovat keittoon upean herkullisen säväyksen.

Tsekkiläinen kaalipiirakka
1

Tsekeissä kaalipiirakka tehdään hapankaalista ja se makeutetaan Pils-oluesta tehdyllä siirapilla. Kääretorttutyyliin käärittynä näitä paistelee usemman kerralla – vaikka juhliin.

Fish and Chips
3

Brittien ruokalahja maailmalle. Fish and Chips on uppopaistettujen ruokien ehdotonta aatelia. Maistuu erityisesti juhlapäivän jälkeen.

sukiyaki
0

Sukiyaki on japanilaisten kylmien päivien lihapata. Hyvin maukas ja helppo kuin mikä tehdä.

Lasimestarin silli
0

Kalaruokiemme aatelia. Lasimestarin silli käy tuoreiden uusien pottujen kanssa kesällä ja hiukan mausteita lisäämällä ehdoton kunniavieras myös joulupöydässä.

Rössypottu
0

Oululainen perinneruoka rössypottu on maukasta apetta, melko vähällä lihalla. Veripaltun sijaan käytämme reseptissä rapeita verilättyjä.

0

Vielä hiukan uunilämpimät mokkapalat maistuvat suussa sulaville niin arkena kuin juhlassa. Mokkapalat voi maustaa luovasti; erilaisilla likööreillä tai maustetuilla suklailla.

Tiikerirapu-valkosipulipasta
0

Yksinkertainen ja nopea välimerellinen pasta. Tiikerirapu on todella herkullinen mutta löytyy vain tasokkaammista kaupoista pakasteena tai tiskillä marinoituna.

Hunaja-seesamikana
4

Hunajan makeus yhdistettyna seesamin paahteisuuteen ovat avain tässä kiinalaisessa herkkuruoassa. Resepti myös opettaa näppärän suurustamisen kiinalaisille kastikkeille.

Kukkakaaligratiini
1

Kukkakaaligratiini saa upean säväyksen paistetusta pekonista. Jos olet vannoutunut vegeilijä, niin voihan sen jättää poiskin. Hyvää tämä on aina.

Minttupaprikat
0

Helppo herkku grillipöytään. Valmiiksi paahdettua ja kuorittua paprikaa löytyy jo hienosti mm. Lidlistä.

Parmesaanidippi
0

Parmesaanidippi on nopea ja helppotekoinen, silti erittäin herkullinen dippikastike mm. erilaisille makkararuoille. Kiilasta itse raastamalla saat tuoretta ja mehevää parmesaaniraastetta, joka maistuu huomattavasti paremmalle, kuin se kaupan kuiva valmisraaste.

Makkarastroganoff
0

Makkarastroganoff on arkiruokaa parhaimmillaan – helppoa, nopeaa ja hyvää. Kannattaa välttää jauhomakkaroita ja panostaa kunnon lenkkiin.

Porkkanaletut
0

Iloisen väriset porkkanaletut maistuvat vauvasta vaariin. Nauti suolaisten lisukkeiden kanssa tai tee letuista terveellinen jälkiruoka.

1 2 3 25