Omenainen kanacurry
0

Intian pohjoisosissa kasvatetaan omenaa, jopa siideriksi asti. Omenainen kanacurry on herkullinen, happaman makea ruoka, jonka juomaksi siideri sopiikin erinomaisesti.

Hirviburgeri
0

Äijäruokien aatelia. Hirviburgeri onnistuu muustakin riistasta kuin hirvestä. Tärkeintä tässä kuitenkin on, että hyvää olutta on riittävästi lasissa.

Kukkakaaligratiini
0

Kukkakaaligratiini saa upean säväyksen paistetusta pekonista. Jos olet vannoutunut vegeilijä, niin voihan sen jättää poiskin. Hyvää tämä on aina.

Marjavanukas
0

Marjavanukas saa samettisen rakenteensa piimästä, joka tuo myös mukavan happamuuden tähän jälkiruokaan. Helppo tehdä, mutta valmistelu on aloitettava jo edellisenä päivänä.

Jauhelihakeitto
0

Sarjassamme arjen klassikoita. Jauhelihakeitto kannattaa maustaa rohkeasti mielenkiintoiseksi. Muuten se maistuu vain… jauhelihakeitolle.

Voimasalaatti
0

Voimasalaatti on sellainen paketti, että sillä jaksaa pitkään. Terveysruokamaisuudestaan huolimatta se myös maistuu hyvälle – kiitos maukkaan salaatinkastikkeen.

Kanttarellimuhennos
0

Kanttarellimuhennos kuuluu loppukesän ruokalistalle. Jos et pysty jostain syystä hakemaan tätä upeaa sientä metsästä, niin marketista tai sen pihalta löytää varmasti.

Ruusukaali-pekonipaistos
0

Ruusukaali-pekonipaistos on erittäin helppotekoinen Keski-Eurooppalainen herkku myös niille, jotka eivät ole ruusukaalin hienoutta vielä löytäneet.

Lasimestarin silli
0

Kalaruokiemme aatelia. Lasimestarin silli käy tuoreiden uusien pottujen kanssa kesällä ja hiukan mausteita lisäämällä ehdoton kunniavieras myös joulupöydässä.

Kanansiivet Hot-Hot -kastikkeessa
0

Kanansiivet Hot-Hot -kastikkeessa vievät kielen mennessään. Kanan- tai broilerinsiivet ovat myös erittäin edullisia vielä tällä hetkellä, joten niistä kannattaa ottaa ilo irti.

Kurpitsainen possupata
0

Possupata saa makeutensa tuoreesta kurpitsasta. Tämä ruoka tulee uunissa sillä aikaa kun saunotaan – sen päälle ja oikean viinin tai oluen kanssa mahtava juttu.

Kesäkurpitsapasta
0

Kesäkurpitsapasta on yllättävän hyvä vaihtoehto alkuperäiselle jauhoista tehdyille. Vähähiilihydraattista ja terveellistä pastaa kannattaa tasapainottaa reippaalla pekonilla.

Possunniskaa vartaissa
0

Possunniska on valitettavan aliarvostettu ruhonosa. Se on edullista ja oikeaoppisella valmistelulla siitä saa erinomaista lihaa esimerkiksi grillivartaisiin.

Kesäsilli
0

Kesäsilli on nimensä mukaan raikas ja konstailematon kalaruoka uusien pottujen ja voin kanssa nautittavaksi – vaikka laiturin nokassa varpaat vedessä.

Lihaperunasoselaatikko
0

Lihaperunasoselaatikko syntyy vaivatta edellisen päivän ylijääneestä perunamuusista. Herkullista arkiruokaa hyvän salaatin ja leivän kanssa.

Benedictin munat
0

Tosinaan hotellin aamiaisella voit valita benedictin munat tyypillisen munakkaan sijaan. Päivä lähtee käyntiin kuin kuninkaalla konsanaan!

Nakkikastike
0

Nakkikastike on arjen klassikkoherkkuja. Tämän kanssa on turha lähteä hifistelemään. Ketsuppia sekä kermaa pannulle ja hyvä tulee.

Quorn kookoskastikkeessa
0

Quorn on mykoproteiinista käymisprosessilla tehty kasvisvalmiste. Nimestään huolimatta se ei maistu avaruusruoalle, vaan on erittäin neutraalin makuinen ja hyvärakenteinen lihankorvike.

Viileä kurkkukeitto
0

“Cool as cucumber” kuuluu sanonta. Viileä kurkkukeitto onkin mitä raikkain ruoka lämpimään kesäpäivään. Urheimmat voi kokeilla saunakaljan sijasta syksymmälläkin?

Hölskypotut
0

Perunoista saa hölskypotut kun ne maustaa kattilassa ja hölskyttää sekaisin. Eli kyseessä herkullinen, lämmin perunasalaatti. Näppärää ruokaa vaikka mökillä tehtäväksi.

Perunamuusi
0

Tämä perunamuusi on loppuun asti viimeistelty ja nautinto sen mukainen. Makupaletin takaa kaksi perunalajiketta, voi ja täysmaito. Näistä se paras muusi syntyy.

Porkkanaraaste
0

Tämä porkkanaraaste on vähän enemmän kuin se koulussa tarjoiltu. Lisämakuja löydetään niin oliiviöljystä kuin sitruunastakin.

Mummin lihapullat
0

Mummin lihapullat ovat makumuistoista kauneimpia. Ne maistuivat lapsena ja ne maistuvat aina. Näin helposti ne syntyvät.

Kylmäsavulohipasta
0

Kylmäsavulohipasta on erittäin nopea ja herkullinen ruoka. Kermaa, sitruunaa ja tilliä – ei niillä voi epäonnistua.

Hollandaisekastike
0

Hollandaisekastike valloittaa pehmeydellään ja raikkaudellaan. Se on varsin helppo saada onnistumaan täydellisesti ja käyttökohteita riittää lukemattomia.

Minestronekeitto
0

Minestronekeitto vähentää ruokahävikkiä. Tähän voi nimittäin käyttää kaikki ne pastapussin pohjat ja jääkaapissa lojuvat vihannekset.

Siskonmakkarakeitto
1

Siskonmakkarakeitto on arkiruokien klassikoita. Syvempää makua keittoon saat, kun paistat siskonmakkarat ensin pannulla.

Punaviinipäärynät
0

Punaviinipäärynät ovat euroopan viinialueiden klassikkoja. Punaviinin tanniinit yhdistettynä sokerin makeuteen antavat päärynöille herkullisen vivahteen.

1 2 3 21