Luumurahka
0

Sitruunalla piristetty luumurahka on mahtava jälkiruoka arjen kiireeseen. Luumua kun voi nykyään ostaa näppärästi valmiina soseena.

Palermon pasta
0

Palermon pasta on kouluruokalan suosikkeja. Se on näppärä vuokaruoka tehdä; kasaa ainekset ja lyö uuniin.

Lammaskeitto
0

Lammaskeittoon kannattaa etsiä edulliset keittolihat luineen päivineen. Hiljaa makuliemessä keittämällä niistä saa uskomattomattoman maukkaan liemipohjan.

Possuburgeri
0

Possuburgerit ovat kuin havajilaisista grillijuhlista konsanaan. Currya ja ananasta. Ei voi mennä vikaan.

Hedelmärahka
0

Hedelmärahka on herkullinen ja terveellinen välipala. Kun lisäät rahkaan enemmän sokeria, se menee hienosti myös jälkiruoasta. Kaupasta saatavat hedelmäsoseet ovat loistava lisä rahkaan.

Rub - kuivamausteseos
0

Kuivamausteseos rub hierotaan lihan pintaan ja annetaan maustaa siitä käsin paistettava liha. Tässä Reseptitaivaan herkullinen ja keskivahva sekoite. Se jättää tilaa vielä viinin maullekin.

Anteroperunat
0

Valistunut kokki vaatii tämän vuosituhannen makkaraperunoilta hieman enemmän tyyliä. Anteroperunat tehdään naudan entrecoteesta (lempinimeltään antero). Kastike kruunaa elämyksen.

Sinappisilakat
0

Sinappisilakat ovat kalaherkku vailla vertaa. Kesällä uusien pottujen kanssa lyömätön yhdistelmä. Joulun juhlapöydässäkin täytyy löytyä ainakin yksi silakkaruoka.

Lihapullakeitto
2

Lihapullakeitto kuulostaa tylsälle, mutta on kaikkea muuta. Oikeaoppinen keittoliemen maustaminen takaa että tämä maistuu kaikille.

Picanha
0

Picanha on naudan takapuolta. Kuulostaa kivalle! Syödäänhän sitä kinkkuakin hyvillä mielin. Lihassa on upea koostumus ja sen paksu makurasva pitää lihan mehukkaana paiston aikana.

Hot pot
0

Mausteinen hot pot lämmittää mukavasti. Se on nopea ja helppo tehdä. Reilun inkiväärinen ja valkosipulinen ruoka voi ehkäistä jopa flunssaa.

Rössypottu
0

Oululainen perinneruoka rössypottu on maukasta apetta, melko vähällä lihalla. Veripaltun sijaan käytämme reseptissä rapeita verilättyjä.

Kana-jalfrezi
0

Jalfrezi on tuttu näky intialaisen ravintolan listalla. Sen voi tehdä muustakin lihasta kuin linnusta – tai jopa kasvisversiona. Erittäin hyvää se on aina.

Uuniomenat
0

Klassiset uuniomenat on helppo tehdä. Vähän kaurahiutaleita suutuntumaksi ja vaniljakastiketta makeudeksi. Helppo resepti.

Sveitsinleike
0

Sveitsinleikkeen salaisuus piilee tottakai valituissa raaka-aineissa, mutta myös paneroinnissa, jonka tulee olla rapea. Kokeile panerointiin rohkeasti japanilaisia pankojauhoja.

Hasselbackan perunat
0

Hasselbackan perunat ovat kunnianarvoinen lisuke hienoille kalaruoille, sekä tietysti kunnon pihville. Näyttävyydestään huolimatta varsin simppeli tehdä.

Broileripasta
2

Limellä ja valkoviinillä raikastettu broileripasta on jokaisen kotikokin unelma. Helppoa, erittäin hyvää ja sopii viinin kanssa erinomaisesti.

Nakkiwokki
0

Helppotekoista nakkiwokkia kannattaa tehdä iso potti ja tarjota se esimerkiksi lastenjuhlissa. Maistuuhan tämä tottakai myös aikuisille.

Tirripaisti
0

Tirripaistilla Suomi on rakennettu. Kaikki varmaankin muistavat sen mummolan liedellä poreilleen lihakastikkeen, joka nautittiin perunan ja ruisleivän kanssa. Tässä se herkku on.

Flatbread
0

Flatbread on kuin minipizza. Taikina on nopea vaivata, kaulia ja täytevaihtoehtojen kanssa vain mielikuvitus on rajana. Kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin hyvää.

Possuwokki
0

Wokit ovat aasialaista pikaruokaa parhaimmillaan. Possuwokki on vartissa valmis, kun leikkaat lihan hyvin ohuiksi suikaleiksi. Herkullinen kastike kruunaa makuelämyksen.

Paahdetut maa-artisokat
0

Rapeakuoriset paahdetut maa-artisokat ovat uskomattoman maukkaita. Näin valmistettuna maa-artisokkaa ei tarvitse edes kuoria – homma joka on melko hermoja raastavaa.

Kinkkukastike
0

Sarjassamme arjen nopeat kuninkaat. Kinkkukastike kokoaa yhteen suomalais-italialaiset maut konstailemattomassa paketissa.

Salaattikakku
0

Salaattikakku on aikakautemme parhaita keksintöjä. Nyt voi hyvällä omallatunnolla mättää kakkua naamaan pitkin päivää!

Muumionakit
0

Muumionakit ovat hittikamaa lapsille juhlissa. Tähän kylkeen kun pyöräytät vielä kunnon herkkukastikkeen, ja kerrot että se on Hesestä, niin homma rullaa nätisti eteenpäin.

Juustopiirakka
0

Herkullisen juustopiirakan salaisuus on reilu paistoaika sekä pitkä vetäytyminen uunin jälkeen. Rauhassa tekemällä saat upean maukkaan piirakan, jonka maut ovat syvät ja pohja rapea.

Lihapullapelti
0

Italialaistyylinen lihapullapelti on raikas tuulahdus välimeren keittiötä. Resepti voi vaikuttaa aikaa vievälle, mutta kun teet oikeassa järjestyksessä, se syntyy kuin itsestään.

Perunapihvit- Aloo tikki
0

Perunapihvit ovat kasvisbuumin kuuminta osastoa nyt, mutta intiassa Aloo Tikki on ollut suosittua katuruokaa jo tuhat vuotta. Erittäin maistuvaa ruokaa oikeiden lisukkeiden kanssa.

1 2 3 23