Selataan: Pääruoka

Nakkiwokki
0

Helppotekoista nakkiwokkia kannattaa tehdä iso potti ja tarjota se esimerkiksi lastenjuhlissa. Maistuuhan tämä tottakai myös aikuisille.

Tirripaisti
0

Tirripaistilla Suomi on rakennettu. Kaikki varmaankin muistavat sen mummolan liedellä poreilleen lihakastikkeen, joka nautittiin perunan ja ruisleivän kanssa. Tässä se herkku on.

Flatbread
0

Flatbread on kuin minipizza. Taikina on nopea vaivata, kaulia ja täytevaihtoehtojen kanssa vain mielikuvitus on rajana. Kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin hyvää.

Possuwokki
0

Wokit ovat aasialaista pikaruokaa parhaimmillaan. Possuwokki on vartissa valmis, kun leikkaat lihan hyvin ohuiksi suikaleiksi. Herkullinen kastike kruunaa makuelämyksen.

Kinkkukastike
0

Sarjassamme arjen nopeat kuninkaat. Kinkkukastike kokoaa yhteen suomalais-italialaiset maut konstailemattomassa paketissa.

Salaattikakku
0

Salaattikakku on aikakautemme parhaita keksintöjä. Nyt voi hyvällä omallatunnolla mättää kakkua naamaan pitkin päivää!

Juustopiirakka
0

Herkullisen juustopiirakan salaisuus on reilu paistoaika sekä pitkä vetäytyminen uunin jälkeen. Rauhassa tekemällä saat upean maukkaan piirakan, jonka maut ovat syvät ja pohja rapea.

Lihapullapelti
0

Italialaistyylinen lihapullapelti on raikas tuulahdus välimeren keittiötä. Resepti voi vaikuttaa aikaa vievälle, mutta kun teet oikeassa järjestyksessä, se syntyy kuin itsestään.

Linnapaisti
2

Klassikkoruoka linnapaisti on varsin yksinkertainen tehdä ja samalla oppii mainiosti, miten minkä tahansa paistin paistoliemestä syntyy upea kastike.

Pippuripasta
0

Pippuripasta eli roomalaisten cacio e pepe on ehkä maailman yksinkertaisin pasta. Juustoa ja pippuria – siinä se. Mutta näiden ainesten välinen liitto onkin enemmän kuin osiensa summa.

Gulassi
0

Gulassi (Gulyász) tarkoittaa paimenta unkariksi. Tästä klassikosta on monta versiota, mutta tämä on se alkuperäinen, jota paimenet tekivät nuotiotulella padassa hauduttaen.

Pasta all' arrabbiata
0

Pasta all’ arrabbiata eli vihainen pasta on tulistettu chilillä. Chilejä löytyy kaupassa jos jonkinlaista, joten mene oman maun mukaan.

Tofuwokki
0

Tofuwokki on maistuvaa pikaruokaa. Tofu itsessään on yksi vanhimmista ja nykyään kovin muodikkaista lihankorvikkeista. Tähän reseptiin tarvitaan kiinteää tofua jota löytyy aasiamarketeista.

Kalakeitto
0

Perinteinen kalakeitto on äärimmäisen simppeli ruoka tehdä, mutta niin herkullista että lapsetkin pyytävät lisää. Salaisuus on, taas kerran, sipulin oikeaoppisessa kuullottamisessa.

Omenainen kanacurry
0

Intian pohjoisosissa kasvatetaan omenaa, jopa siideriksi asti. Omenainen kanacurry on herkullinen, happaman makea ruoka, jonka juomaksi siideri sopiikin erinomaisesti.

Hirviburgeri
0

Äijäruokien aatelia. Hirviburgeri onnistuu muustakin riistasta kuin hirvestä. Tärkeintä tässä kuitenkin on, että hyvää olutta on riittävästi lasissa.

Kukkakaaligratiini
1

Kukkakaaligratiini saa upean säväyksen paistetusta pekonista. Jos olet vannoutunut vegeilijä, niin voihan sen jättää poiskin. Hyvää tämä on aina.

Jauhelihakeitto
0

Sarjassamme arjen klassikoita. Jauhelihakeitto kannattaa maustaa rohkeasti mielenkiintoiseksi. Muuten se maistuu vain… jauhelihakeitolle.

Voimasalaatti
1

Voimasalaatti on sellainen paketti, että sillä jaksaa pitkään. Terveysruokamaisuudestaan huolimatta se myös maistuu hyvälle – kiitos maukkaan salaatinkastikkeen.

Ruusukaali-pekonipaistos
1

Ruusukaali-pekonipaistos on erittäin helppotekoinen Keski-Eurooppalainen herkku myös niille, jotka eivät ole ruusukaalin hienoutta vielä löytäneet.

Lasimestarin silli
0

Kalaruokiemme aatelia. Lasimestarin silli käy tuoreiden uusien pottujen kanssa kesällä ja hiukan mausteita lisäämällä ehdoton kunniavieras myös joulupöydässä.

Kanansiivet Hot-Hot -kastikkeessa
0

Kanansiivet Hot-Hot -kastikkeessa vievät kielen mennessään. Kanan- tai broilerinsiivet ovat myös erittäin edullisia vielä tällä hetkellä, joten niistä kannattaa ottaa ilo irti.

Kurpitsainen possupata
0

Possupata saa makeutensa tuoreesta kurpitsasta. Tämä ruoka tulee uunissa sillä aikaa kun saunotaan – sen päälle ja oikean viinin tai oluen kanssa mahtava juttu.

Kesäkurpitsapasta
0

Kesäkurpitsapasta on yllättävän hyvä vaihtoehto alkuperäiselle jauhoista tehdyille. Vähähiilihydraattista ja terveellistä pastaa kannattaa tasapainottaa reippaalla pekonilla.

Possunniskaa vartaissa
0

Possunniska on valitettavan aliarvostettu ruhonosa. Se on edullista ja oikeaoppisella valmistelulla siitä saa erinomaista lihaa esimerkiksi grillivartaisiin.

Kesäsilli
0

Kesäsilli on nimensä mukaan raikas ja konstailematon kalaruoka uusien pottujen ja voin kanssa nautittavaksi – vaikka laiturin nokassa varpaat vedessä.

Lihaperunasoselaatikko
0

Lihaperunasoselaatikko syntyy vaivatta edellisen päivän ylijääneestä perunamuusista. Herkullista arkiruokaa hyvän salaatin ja leivän kanssa.

Quorn kookoskastikkeessa
0

Quorn on mykoproteiinista käymisprosessilla tehty kasvisvalmiste. Nimestään huolimatta se ei maistu avaruusruoalle, vaan on erittäin neutraalin makuinen ja hyvärakenteinen lihankorvike.

1 2 3 11