Selataan: Pääruoka

Grillikana
0

Kokonaisena grillattu broileri on paitsi näyttävä, se myös pysyy luidensa ansiosta mukavan mehukkaana grillauksen aikana. Tässä reseptissä grillikana saa arabityylisen makumaailman.

Lohipyörykät
0

Lohipyörykät tulee liian usein ostettua eineksenä. Tuoreesta kalasta itse tehtynä tämäkin ruoka on kuin toisesta ulottuvuudesta.

Kalapihvit
0

Kalapihvit syntyvät pakasteseistä tai jos ahti on suonut antejaan, niin muukin kiinteälihainen kala käy. Lahna on myös nousemassa oleva trendikala.

Palermon pasta
0

Palermon pasta on kouluruokalan suosikkeja. Se on näppärä vuokaruoka tehdä; kasaa ainekset ja lyö uuniin.

Lammaskeitto
0

Lammaskeittoon kannattaa etsiä edulliset keittolihat luineen päivineen. Hiljaa makuliemessä keittämällä niistä saa uskomattomattoman maukkaan liemipohjan.

Possuburgeri
0

Possuburgerit ovat kuin havajilaisista grillijuhlista konsanaan. Currya ja ananasta. Ei voi mennä vikaan.

Anteroperunat
0

Valistunut kokki vaatii tämän vuosituhannen makkaraperunoilta hieman enemmän tyyliä. Anteroperunat tehdään naudan entrecoteesta (lempinimeltään antero). Kastike kruunaa elämyksen.

Sinappisilakat
0

Sinappisilakat ovat kalaherkku vailla vertaa. Kesällä uusien pottujen kanssa lyömätön yhdistelmä. Joulun juhlapöydässäkin täytyy löytyä ainakin yksi silakkaruoka.

Lihapullakeitto
2

Lihapullakeitto kuulostaa tylsälle, mutta on kaikkea muuta. Oikeaoppinen keittoliemen maustaminen takaa että tämä maistuu kaikille.

Picanha
0

Picanha on naudan takapuolta. Kuulostaa kivalle! Syödäänhän sitä kinkkuakin hyvillä mielin. Lihassa on upea koostumus ja sen paksu makurasva pitää lihan mehukkaana paiston aikana.

Hot pot
0

Mausteinen hot pot lämmittää mukavasti. Se on nopea ja helppo tehdä. Reilun inkiväärinen ja valkosipulinen ruoka voi ehkäistä jopa flunssaa.

Rössypottu
0

Oululainen perinneruoka rössypottu on maukasta apetta, melko vähällä lihalla. Veripaltun sijaan käytämme reseptissä rapeita verilättyjä.

Kana-jalfrezi
0

Jalfrezi on tuttu näky intialaisen ravintolan listalla. Sen voi tehdä muustakin lihasta kuin linnusta – tai jopa kasvisversiona. Erittäin hyvää se on aina.

Sveitsinleike
0

Sveitsinleikkeen salaisuus piilee tottakai valituissa raaka-aineissa, mutta myös paneroinnissa, jonka tulee olla rapea. Kokeile panerointiin rohkeasti japanilaisia pankojauhoja.

Broileripasta
2

Limellä ja valkoviinillä raikastettu broileripasta on jokaisen kotikokin unelma. Helppoa, erittäin hyvää ja sopii viinin kanssa erinomaisesti.

Nakkiwokki
0

Helppotekoista nakkiwokkia kannattaa tehdä iso potti ja tarjota se esimerkiksi lastenjuhlissa. Maistuuhan tämä tottakai myös aikuisille.

Tirripaisti
0

Tirripaistilla Suomi on rakennettu. Kaikki varmaankin muistavat sen mummolan liedellä poreilleen lihakastikkeen, joka nautittiin perunan ja ruisleivän kanssa. Tässä se herkku on.

Flatbread
0

Flatbread on kuin minipizza. Taikina on nopea vaivata, kaulia ja täytevaihtoehtojen kanssa vain mielikuvitus on rajana. Kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin hyvää.

Possuwokki
0

Wokit ovat aasialaista pikaruokaa parhaimmillaan. Possuwokki on vartissa valmis, kun leikkaat lihan hyvin ohuiksi suikaleiksi. Herkullinen kastike kruunaa makuelämyksen.

Kinkkukastike
0

Sarjassamme arjen nopeat kuninkaat. Kinkkukastike kokoaa yhteen suomalais-italialaiset maut konstailemattomassa paketissa.

Salaattikakku
0

Salaattikakku on aikakautemme parhaita keksintöjä. Nyt voi hyvällä omallatunnolla mättää kakkua naamaan pitkin päivää!

Juustopiirakka
0

Herkullisen juustopiirakan salaisuus on reilu paistoaika sekä pitkä vetäytyminen uunin jälkeen. Rauhassa tekemällä saat upean maukkaan piirakan, jonka maut ovat syvät ja pohja rapea.

Lihapullapelti
0

Italialaistyylinen lihapullapelti on raikas tuulahdus välimeren keittiötä. Resepti voi vaikuttaa aikaa vievälle, mutta kun teet oikeassa järjestyksessä, se syntyy kuin itsestään.

Linnapaisti
2

Klassikkoruoka linnapaisti on varsin yksinkertainen tehdä ja samalla oppii mainiosti, miten minkä tahansa paistin paistoliemestä syntyy upea kastike.

Pippuripasta
0

Pippuripasta eli roomalaisten cacio e pepe on ehkä maailman yksinkertaisin pasta. Juustoa ja pippuria – siinä se. Mutta näiden ainesten välinen liitto onkin enemmän kuin osiensa summa.

Gulassi
0

Gulassi (Gulyász) tarkoittaa paimenta unkariksi. Tästä klassikosta on monta versiota, mutta tämä on se alkuperäinen, jota paimenet tekivät nuotiotulella padassa hauduttaen.

Pasta all' arrabbiata
0

Pasta all’ arrabbiata eli vihainen pasta on tulistettu chilillä. Chilejä löytyy kaupassa jos jonkinlaista, joten mene oman maun mukaan.

1 2 3 12