Selataan: Lisuke

0

Tässä reseptissä perunaröstit tehdään muffinivuoissa ja maustetaan parmesaanilla. Vuoassa röstit saavat hautua rauhassa pinnalta rapeiksi ja sisältä suussasulaviksi. Liharuokien kaverina näistä saa ravintolatasoisen annoksen.

Kesäinen salsa
0

Grillipöytään tai kunnon pihvin kaveriksi upean kesäinen salsa, joka keventää mukavasti annosta.

Hapanimeläkastike
2

Kiinalaisten hapanimeläkastike kannattaa opetella ulkoa. Sen jälkeen voit tehdä juuri niin herkullisia ruokia, kuin siinä lähikiinalaisessa on tarjolla ja jättää kaupan valmiit purkit hyllyyn.

Porkkanasalaatti
0

Valkosipulisella aiolilla ryhditetty porkkanasalaatti sopii grilliruoille ja pitopöytään. Tuoreista ja makeista porkkanoista tulee todella hyvää.

Sienihöystö
0

Sienihöystö pihvin kumppaniksi eikä puutu kuin haitarimusiikki. Sen verran lähellä Pariisin bistroja ollaan. Piparjuuri antaa tähän reseptiin pisteen iin päälle.

Marinoidut paprikat
0

Klassinen tapas-herkku, joka tuo nouto- tai grillipöytään mukavan raikkaan ja kepeän tuulahduksen.

0

Litistetyt uuniperunat ovat erinomaisen rapea lisuke herkullisten lihapullien kaveriksi. Tai tee niin kuin Jamie Oliver, ja tee nämä perunat hanhen paistoliemessä.

välimeren-perunat
0

Välimeren perunat sisältävät kaikkia niitä upeita etelän makuja, joita kaiholla kaipailee räntäsateessa; valkosipulia, viiniä ja tuoreita yrttejä.

Aioli-perunasalaatti
0

Lempeän valkosipulisella aiolilla maustettu perunasalaatti on verraton lisuke grilli- tai noutopöytään.

Currykaali
0

Saksalaistyyppinen currykaali grilliherkkujen, erityisesti bratwurstin kaveriksi. Tulisemman ystävät voivat lisätä chiliä curryn tueksi.

Pikkelöidyt sienet
0

Sienien pikkelöinti on erinomainen tapa säilöä syksyn sato talteen. Niitä voi ripotella leivän päälle, burgeriin tai pihvin kaveriksi.

0

Piimälimppu on klassista pohjolan keittiötä parhaimmillaan. Hapan-imelän makunsa limppu saa siirapista ja piimästä. Mausteisena versiona se on joulupöydän vakiovieras.

Tapenade
0

Tapenade on oliivitahna, joka patongin päälle sipaistuna vie suoraan lämpimiin välimeren maisemiin.

Marinoidut oliivit
0

Marinoidut oliivit ovat Etelä-Euroopan maissa tuttu näky ravintolan pöydässä ja toreilla. Simppelillä marinoinnilla saat oliiveihin juuri haluamasi makuvivahteet.

Maa-artisokkapyree
6

Michelin-tasoinen kukkakaalipyre kruunaa liha-aterian. Pyre on tyylikkyydestään huolimattta helppo tehdä.

Dauphinois-gratiini
0

Dauphinois-gratiini on yhtä kuin ranskalaiset valkosipuliperunat. Ideana on esikeittää perunat maidossa, jolloin lopputulos on sametin pehmeä.

Juureslastut
0

Juhlallinen ja rapea lisuke on kuin hienosta ravintolasta konsanaan. Juureslastut ovat erinomainen alkupala maa-artisokkamajoneesin kanssa. Kokeile myös ranskalaisten asemasta burgerille.

Paistettu kiinankaali
2

Paistettu kiinankaali on erittäin nopea ja helppo lisuke raikastamaan kiinalaisia liharuokia. Toimii varmasti myös grilliruokiemme kaverina.

Punaherukkahilloke
0

Punaherukan happamuus taittuu nätisti sipulin ja sokerin makeudella. Tämä on erinomainen hilloke mm. kanaviillokille tai riistalihalle.

Hasselbackan perunat
0

Hasselbackan perunat ovat kunnianarvoinen lisuke hienoille kalaruoille, sekä tietysti kunnon pihville. Näyttävyydestään huolimatta varsin simppeli tehdä.

Coleslaw
0

Coleslaw eli kaalisalaatti on taattua USA -tavaraa. Grillijuhlissa se raikastaa ribbsit. Nykyisissä laadukkaissa hampurilaispaikoissa se on burgerin vakiokylkiäinen. Yksinkertainen ja monikäyttöinen sivusalaatti.

Hampurilaissämpylät
0

Unohtakaamme kaupan höttösämpylät. Itse tekemällä burgerinautinto nousee huimasti. Tee kerralla paljon ja laita pakkaseen.

Vastustamattomat perunarieskat
1

Taas yksi syy tehdä perunamuusia reilusti enemmän kuin on sillä hetkellä tarvis. Seuraavana päivänä siitä voi pyöräyttää vastustamattomat perunarieskat.

0

Seesamiperunat ovat herkullinen lisuke itäisen välimeren keittiöstä. Mausta reippaasti ja nauti seesamin pähkinäisestä mausta erilaisten liharuokien kanssa.

Rosmariiniperunat
0

Uuniruukussa tulee nopeasti herkulliset rosmariiniperunat – vaikkapa pihvin kumppaniksi.