Selataan: VHH

Vähähiilihydraattinen dieetti tarkoittaa sitä että “hiilareiden” määrää ruoassa vähennetään merkittävästi. Tässä listatut reseptit soveltuvat vähähiilihydraattiseen laihduttamiseen.

Kaarlon kaalilaatikko
0

Kaalilaatikko käy kuninkaista karppaajiin. Pitkä haudutus takaa taivaallisen makunautinnon. Tämä on sitä kotiruokaa parhaimmillaan.

Chorizo-salaatti
0

Tuhdin ja pikantin makkaran ansiosta tämä nopea Chorizo-salaatti sopii vaikka lounaaksi. Parhaimmillaan se on osana isompaa tapas-pöytää tai piknikillä.

Vihersalaatti
0

Vihersalaatti ei ole rakettitiedettä. Onnistuminen riippuu tottakai tuoreista raaka-aineista ja oliiviöljyn laadusta. Kunnon oliiviöljy antaa tälle sen viimeisen, mausteisen ja hedelmäisen säväyksen, jota salaatti kaipaa.

0

Läskisoosi eli hienommin sianlihakastike on vertaansa vailla oleva kansallisherkku. Läskisoosin tekeminen on varsin helppoa, joskin aikaa kannattaa varata suussasulavan lopputuloksen saamiseksi.

Kalkkunafilee juhlavasti
0

Juhlavan kuorrutuksensa ansiosta tämä kalkkunafilee sopii loistavasti vaikka joulupöytään – kunhan et vaan paista lintua kuivaksi.

Chevre-avokadodippi
0

Meksikolaisen pitopöydän viilentäviä jäseniä. Avokadodipin voi tehdä edellisenä päivänä jo valmiiksi maustumaan.

Savulohirullat
1

Kääretorttutekniikalla tehdyt savulohirullat ovat herkullinen ja näyttävä alkupala. Tuorejuustotäytteessä saa käyttää mielikuvitusta.

Kokonainen uunikala
8

Kalankäsittelyä inhoaville kalanystäville täydellinen resepti. Kokonaisena paistettu uunikala ei vaadi fileointia tai juuri muutakaan käsittelyä.

Kreikkalainen munakas
0

Kreikkalainen munakas uhkuu saarivaltion makuja; on fetaa, punasipulia ja yrttejä. Karppaajat ilahtuvat erityisesti tästä maukkaasta munakkaasta.

Normandialainen siideribroileri
2

Siideribroileri on happaman omenan ja kermaisuuden tyylikäs liitto. Ranskalaista bistroruokaa parhaimmillaan. Muista valita aitoa omenasiideriä kaupan hyllyltä.

Etikka-anjovikset
0

Boquerones en vinagre eli etikassa marinoidut anjovikset. Todella suosittu tapas on helppo tehdä meilläkin, ihan vaikka kotimaisesta tuoreesta silakasta.

Pho-keitto
0

Trendikäs ja maukas vietnamilainen pho-keitto syntyy nopeasti karvalakkiversiona, tai voit käyttää koko päivän pro-versioon, jossa lihaliemi tehdään itse.

Ribsit Setä Samulin tapaan
0

Onko laiskuudesta kiinni vai miksi mehukkaita ribsejä ei ikinä näy grillikekkereissä? Asia kannattaa korjata. Ribsit ovat todella herkullisia kun malttaa huolella tehdä.

Kantarellikastike
0

Kantarellikastike, tai tutummin kanttarellikastike on varmasti Jokaiselle tuttu kesäherkku. Resepti on viilattu fiinimmäksi valkoviinillä, joka sopii tähän ruokaan täydellisesti.

Hunaja-sinappipossua
0

Andalusian vuoriston lahja maailmalle. Hunaja-sinappikastike on täydellinen kumppani mehukkaaksi paistetulle possulle.

0

Etelä-Amerikkalainen kalaherkku ceviche syntyy todella nopeasti sitruksien hapon avulla tehtävällä raakakypsytysmenetelmällä. Avokadomajoneesin kanssa hieno aloitus aterialle.

Punainen curry
5

Punainen curry on thaimaalaisia peruskastikkeita. Currytahnan voi tehdä itse mutta kelvollisia löytyy kaupastakin.

0

Falafel on täyttävä ja maukas kasvispyörykkä lähi-idästä. Reseptejä riittää jos jonkinlaista, mutta tässä niistä yksi, jossa pähkinäistä makua korostetaan tahinilla.

Kanaa tikka-masala
3

Ehkä Intian tunnetuin curry. Meheväksi marinoituja, rapsakaksi paistettuja kananpaloja upeassa tomaattikastikkeessa.

Paahtopaistisalaatti
0

Sunnuntaisen paahtopaistin jämät saa käytettyä näppärästi tässä salaatissa. Arki starttaa kevyesti mutta varsin täyttävästi. Hiilarit mukavasti minimissään.

Soija-portterihirveä
1

Olisiko tässä maailman maistuvin hirvipata? Soijasta suolaa, sipulista makeutta ja oluesta tumman paahteiset aromit. Pitkä haudutus ja makunautinto on taivaallinen.

Ribsit Kantonin tapaan
0

Näissä makeissa ja mausteisissa ribseissä yhdistyy kiinalaiset ruoka-aromit parhaimmillaan. Ribsit kannattaa keittää ennen uunissa tai grillissä paahtamista, jolloin niistä tulee pehmeän mureita.

1 2 3 4 5 10