Selataan: VHH

Vähähiilihydraattinen dieetti tarkoittaa sitä että “hiilareiden” määrää ruoassa vähennetään merkittävästi. Tässä listatut reseptit soveltuvat vähähiilihydraattiseen laihduttamiseen.

Kantarellikastike
0

Kantarellikastike, tai tutummin kanttarellikastike on varmasti Jokaiselle tuttu kesäherkku. Resepti on viilattu fiinimmäksi valkoviinillä, joka sopii tähän ruokaan täydellisesti.

Tomaattinen papumuhennos
0

Espanjalaiseen tyyliin tehty papumuhennos on herkku sellaisenaan, tai sitä voi käyttää lisukkeena liharuokien kanssa.

0

Tomaatti-mozzarellasalaatti on klassinen Italialainen alkuruoka. Tähän kun saat vielä jostain oman maan makeita tomaatteja niin elämys on vailla vertaa.

Soija-portterihirveä
1

Olisiko tässä maailman maistuvin hirvipata? Soijasta suolaa, sipulista makeutta ja oluesta tumman paahteiset aromit. Pitkä haudutus ja makunautinto on taivaallinen.

kanaa do piaza
1

Do piaza tarkoittaa hindiksi “kahta sipulia”. Sipulin makeus antaakin tälle ruoalle mukavan lempeyden. Ruoka on peruscurryja Intiassa.

0

Lammascurry Madrasin tapaan on niitä intialaisia ruokia, joita voi haudutella pitkään. Odottelu palkitaan mahtavalla elämyksellä jossa on hiukan happamuutta ja makeutta.

0

Kalaa suolakuoressa on kalan käsittelyä inhoaville helppo ruoka toteuttaa ja lopputulos on kuin ravintolassa konsanaan.

Vorschmack
0

Vorschmack saa herkullisen makunsa hyvästä lihasta ja anjoviksen suolasta, jotka tuntien haudutuksella sulautuvat täydelliseksi harmoniaksi.

0

Falafel on täyttävä ja maukas kasvispyörykkä lähi-idästä. Reseptejä riittää jos jonkinlaista, mutta tässä niistä yksi, jossa pähkinäistä makua korostetaan tahinilla.

Sitruunakala
0

Muikean herkullinen sitruunakala on parhaimmillaan kiinteälihaisesta kalasta tehtynä. Näitä löytyy esim. etnisten ruokakauppojen pakastealtaista.

Chorizoa viinissä
0

Chorizoa viinissä on yksinkertainen ja pikantti tapas-annos, jota löytyy lähes joka kulmabaarista Espanjassa. Ruoka sopii vaikka välimerihenkiseen noutopöytään tai piknikille.

Mummin lihapullat
0

Mummin lihapullat ovat makumuistoista kauneimpia. Ne maistuivat lapsena ja ne maistuvat aina. Näin helposti ne syntyvät.

Normandialainen siideribroileri
2

Siideribroileri on happaman omenan ja kermaisuuden tyylikäs liitto. Ranskalaista bistroruokaa parhaimmillaan. Muista valita aitoa omenasiideriä kaupan hyllyltä.

Punainen curry
5

Punainen curry on thaimaalaisia peruskastikkeita. Currytahnan voi tehdä itse mutta kelvollisia löytyy kaupastakin.

0

Etelä-Amerikkalainen kalaherkku ceviche syntyy todella nopeasti sitruksien hapon avulla tehtävällä raakakypsytysmenetelmällä. Avokadomajoneesin kanssa hieno aloitus aterialle.

Uunikala bilbao
0

Tämä välimerellinen uunikala kypsyy vihannespedin päällä valkoviinihöyryssä. Koko komeus tulee yhdellä heitolla samassa uunivuoassa.

Chorizo-salaatti
0

Tuhdin ja pikantin makkaran ansiosta tämä nopea Chorizo-salaatti sopii vaikka lounaaksi. Parhaimmillaan se on osana isompaa tapas-pöytää tai piknikillä.

Maa-artisokkapyree
5

Michelin-tasoinen kukkakaalipyre kruunaa liha-aterian. Pyre on tyylikkyydestään huolimattta helppo tehdä.

Salmorejo
0

Salmorejo on gazpacho-keiton tukevampi serkku. Sen pehmeän koostumuksen salaisuus piilee kananmunankeltuaisessa, joka tekee keitosta majoneesipohjaisen.

Raitha
0

Raitha on jogurtista valmistettu dippi. Se on omiaan helpottamaan voimakkaiden curryjen poltetta. Raitha voidaan maustaa eri tavoilla, tässä kolme vinkkiä.

0

Muutama ruokaklassikko kannattaa opetella ulkomuistista, punaviinikastike on yksi niistä. Viiniksi kannattaa valita notkea ja hedelmäinen tuote, esimerkiksi Argentiinan hyllystä.

Sipulidippi
0

Helppo ja nopea laittaa. Tasoittaa mukavasti mausteisemmat maut sekä elävöittää perunat uusiin sfääreihin.

1 2 3 10