Selataan: VHH

Vähähiilihydraattinen dieetti tarkoittaa sitä että “hiilareiden” määrää ruoassa vähennetään merkittävästi. Tässä listatut reseptit soveltuvat vähähiilihydraattiseen laihduttamiseen.

1

Kermainen pippuripossu on saksalaisten herkkuruokaa. Kun paahdat pippurit pannulla, saat niihin upean syvän ja lempeän tulisen sävyn. Varaa paljon olutta tai viiniä tämän ruoan kanssa.

Tartarpihvi
2

Raaka liha jakaa mielipiteitä. Yleensä tartarpihvi kuitenkin valloittaa sydämet. Lihan laatu on tottakai avain onnistumiseen.

Currywurst
1

Currywurst on Berliinin lahja maailman street food-kenttään. On sanomattakin selvää, että tämän ruoan kanssa hyvä olut maistuu taivaalliselle.

0

Tämän jälkeen kukaan ei enää voi vähätellä “kukkista”. Paahdettu kukkakaali parmesaanikuorella on mahtava ja helppotekoinen lisuke liharuoille. Se käy erinomaisesti myös noutopöytään.

Quorn kookoskastikkeessa
0

Quorn on mykoproteiinista käymisprosessilla tehty kasvisvalmiste. Nimestään huolimatta se ei maistu avaruusruoalle, vaan on erittäin neutraalin makuinen ja hyvärakenteinen lihankorvike.

Normandialainen siideribroileri
2

Siideribroileri on happaman omenan ja kermaisuuden tyylikäs liitto. Ranskalaista bistroruokaa parhaimmillaan. Muista valita aitoa omenasiideriä kaupan hyllyltä.

0

Suomalainen talkooruoka hernekeitto on hyvin herkullinen kun sen itse tekee. Ja tätäkin voi pakastaa, joten kannattaa tehdä reipas potti kerralla.

Graavilohi
0

Graavilohi on upea herkku sellaisenaan juhlapöydässä. Siitä saa myös alkupalaleiville erinomaista täytettä.

Naudan sisäfile aasialaisittain
0

Naudan sisäfile ei ole ihan ilmaista, joten sen valmistus kannattaa tehdä huolella. Tässä on herkullinen ohje näyttävään aasialaistyyliseen annokseen, joka käy juhlaruoasta sellaisenaan.

Salsakastike
0

Meksikon keittiöstä kajahtaa mukavan maukas salsakastike, joka on omiaan paitsi nachojen dipiksi, myös grillipöydässä.

sukiyaki
0

Sukiyaki on japanilaisten kylmien päivien lihapata. Hyvin maukas ja helppo kuin mikä tehdä.

Paistettua kuhaa aniskastikkeessa
0

Paistettua kuhaa ja siihen ravintolatasoinen aniskastike kyytipojaksi. Kastikkeen erikoisuus piilee herkkusienissä, joiden umamin sävyttämä aromi siivittää kastikkeen uusiin ulottuvuuksiin. Vieno anis viimeistelee makuelämyksen.

0

Muutama ruokaklassikko kannattaa opetella ulkomuistista, punaviinikastike on yksi niistä. Viiniksi kannattaa valita notkea ja hedelmäinen tuote, esimerkiksi Argentiinan hyllystä.

Villisikapata
0

Hiljaa haudutettu villisikapata on erinomainen herkku, vaikka viikonlopun juhlapöytään. Riistan makua tasoitellaan sika-nautajauhelihalla, mutta toki voit tehdä tämän kokonaan myös villisian lihasta.

Currykaali
0

Saksalaistyyppinen currykaali grilliherkkujen, erityisesti bratwurstin kaveriksi. Tulisemman ystävät voivat lisätä chiliä curryn tueksi.

Kukkakaaligratiini
1

Kukkakaaligratiini saa upean säväyksen paistetusta pekonista. Jos olet vannoutunut vegeilijä, niin voihan sen jättää poiskin. Hyvää tämä on aina.

Nopea sriracha-kastike
0

Alkuperäinen sriracha-kastike tehdään käyttämällä, mutta samanlaisen maun syvyyden saa oheisilla aineksilla. Miten vaan teetkin, tämä “aasian ketsuppi” sopii melkein jokaiseen ruokaan.

Lihaseljanka
0

Lihaseljanka on Itä-Eurooppalainen keittoruoka, johon voi hyvin käyttää vaikka viikonlopun paistin jämiä ja kaapista löytyviä vihanneksia.

Lammas vindaloo
3

Vindaloo tehdään intiassa älyttömän tuliseksi, mutta pohjolassa riittää vähempikin. Pääasia että hapokkuutta löytyy myös. Liha murenee suussa sulavaksi pitkällä haudutuksella.

0

New York -pihvit ovat juuri ne mehevän näköiset kimpaleet lautasilla, joita jenkkielokuvissa tarjoillaan joka dinerissa ja ravintolassa. Pihvien mehevyyden takaa makuvoi, jossa ne paistetaan.

0

Kalaa suolakuoressa on kalan käsittelyä inhoaville helppo ruoka toteuttaa ja lopputulos on kuin ravintolassa konsanaan.

Kukkakaalikeitto
0

Kukkakaalikeitto tuo kesän maun vaikka pimeimpään talveen. Parhaimmillaan tämä sosekeitto on toki tuoreesta kukkakaalista tehtynä. Valkoinen balsamico antaa reseptiin upean säväyksen.

Suppilovahverokeitto
0

Tuskin on mitään parempaa kuin lämmittävä suppilovahverokeitto viileänä syysiltana. Se on myös helppo ja nopea tehdä.

0

Irlantilainen olutpata muhii pitkään uunissa tummassa oluessa. Ruoassa käytettyä olutta on hyvä varata myös ruokajuomaksi.

1 2 3 11