Selataan: RT-Original

Possuraguu
0

Hiljaa kypsynyt possuraguu on loistava esimerkki siitä, mitä hyvin edullisesta kasslerista saa aikaan.

Rieskalaiset
0

Rieskalaiset on kuin porilaiset vietynä keskemmälle Suomea. Näppärää, nopeaa ja maistuvaa arkiruokaa. Maistuu myös juhlien jälkeen taivaalliselle.

0

Reseptitaivaan Grand Masters -hampurilainen on saanut vaikutteita Helsingin parhaimmista hampurilaisravintoloista. Tämän burgerin kanssa ei ole tehty kompromissejä.

Pekonikastike
0

Kuohkea pekonikastike on kuin Homer Simpsonin taivaasta. Tämän kanssa maistuu vaikka höyrytetyt vihannekset tai ihan vaan kotimaiset uudet perunat. Kokeile myös lohen tai tuorepastan kaveriksi.

Anteroperunat
0

Valistunut kokki vaatii tämän vuosituhannen makkaraperunoilta hieman enemmän tyyliä. Anteroperunat tehdään naudan entrecoteesta (lempinimeltään antero). Kastike kruunaa elämyksen.

Joulusilakat
0

Joulusilakat ovat maukas yhdistelmä jouluisia mausteista, suolaisuutta ja makeutta. Niin hyvää, että maistuu muulloinkin kuin jouluna.

Sipsilihapullat
0

Juhlien jälkeen kulhoissa ja pusseissa on aina sipsien jämiä. Niistä voi tehdä herkulliset sipsilihapullat. Jauhelihaa ei tarvitse edes maustaa millään, koska sipsimuru hoitaa maustamisen. Herkullinen dippi kruunaa elämyksen. Turha sanoa, että tämä maistuu myös lapsille.

Rapumousse
0

Rapumousse on juhlava pieni alkupala / keittiön tervehdys “amuse bouche”. Toimii loistavasti myös cocktail-kutsuilla crostinin päällä, kunhan saat koostumuksen sellaiseksi, että mousse pysyy kasassa.

Helppo arkileipä
0

Arkileipä on nopea ja helppo pyöräyttää. Se paistuu kuumassa uunissa rapeaksi pinnalta ja ilmavaksi sisältä. Jauhojen kanssa saa käyttää mielikuvitusta.

Punajuuripossu
0

Hiljaa hautunut punajuuripossu on mahtavaa maalaisruokaa edullisesta possunniskasta eli kasslerista. Tämä on myös niitä ruokia, joita viini rakastaa.