Andalusialainen risotto
Andalusialainen risotto uhkuu aurinkoa, valkosipulia ja sherryä. Muistathan, että risotoissa tulee olla mehukas koostumus.
Andalusialainen risotto uhkuu aurinkoa, valkosipulia ja sherryä. Muistathan, että risotoissa tulee olla mehukas koostumus.
Riisistä saa erilaisilla mausteilla, pähkinöillä ja rusinoilla erinomaisen juhlavan pilahviriisin – käy jopa sellaisenaan lounaasta.
Jambalaya on USA:n New Orleansissa syntynyt ruoka – eräänlainen pyttipannu, johon käytettiin kaikki kaapista löytyneet jämät. Kerrassaan upea ja maukas resepti, jonka tulisuudessa ei ole takalaitonta.
Kun teet intialaista ruokaa, tee sitä reilusti kerralla. Jämistä saa seuraavana päivänä erittäin helpon herkun. Paistettu riisi syntyy toki myös tuoreista tarvikkeista.