Selataan: Ranska

Ranskalainen papupata - cassoulet
0

Ranskalainen papupata “cassoulet” on alunperin maalaisruokaa, jonka tekeminen kesti koko päivän ja jonka raaka-aineita meidän perusmarketissa ei ole saatavilla. Tässä yksinkertaistettu resepti – mausta tinkimättä.

Bouillabaisse
0

Bouillabaisse on Etelä-Ranskan köyhien kalastajien kalakeitto, jonka salaisuus piilee liemessä. Kalastajille jäi vain kalan perkeet käytettäväksi, mutta mikä liemi siitä tuleekaan!

Lyonin kana
0

Lyonin kana on ranskalaisen bistroruoan kulmakivi. Myös etikkakanaksi kutsuttu ruoka on erittäin herkullinen ja mehukas, kun sen tekee luullisesta broilerista.

Maalaisterriini
0

Herkullinen ranskalainen maalaisterriini maistuu maksakammoisillekin. Kuivatut hedelmät antavat mukavan makean säväyksen tähän klassiseen ruokaan.

Nizzan salaatti
0

Nizzan salaatti on klassikko Välimereltä. Versioita on lukemattomia, eikä kukaan voi enää varmuudella sanoa mikä oli “aito ja alkuperäinen”. Tämän reseptin kapriksista tehdyn salaatinkastikkeen kanssa ollaan varmasti hyvin lähellä.