Selataan: Possu

Kassleria aasialaisittain
0

Tämä gourmee-elämys onnistuu kotikokiltakin vaivattomasti. Kassleria aasialaisittain muhii uunissa pitkään mutta on muuten vaivaton tehdä. Lihan kruunaa liemestä kasaan keitetty kastike.

Ribsit Kantonin tapaan
0

Näissä makeissa ja mausteisissa ribseissä yhdistyy kiinalaiset ruoka-aromit parhaimmillaan. Ribsit kannattaa keittää ennen uunissa tai grillissä paahtamista, jolloin niistä tulee pehmeän mureita.

Kanavartaat ja Satay-kastike
1

Nämä grillivartaan voit tehdä kanasta tai possusta, jopa kalasta. Satay-kastike on melko tulisesti maustettu pähkinä-kookosdippi, joka on mahdottoman hyvää.

Po` boys Pulled Pork
0

Köyhä poika jatkaa Pulled Porkia sipulilla. Tulee sitten todella makiaa ja mehukasta. Pulled porkin eli nyhtöpossun tekemisessä on useita menetelmiä, tässä se tehdään padassa. Katso myös näppärä videoresepti lopussa.

Nikkarin vuoka
0

Nikkarin vuoka syntyy erittäin näppärästi eilen ylijääneistä perunoista. Se kypsyy sillä aikaa kun istut saunassa ja sen jälkeen rehti suomalainen makunautinto on valmis!

0

Nakkikeitto on arkiruokaa parhaimmillaan. Tässä reseptiä on tuunattu maistuvammaksi tomaatilla ja sokerilla, jotka tuovat keittoon upean herkullisen säväyksen.

rosvopaisti
1

Kukkaruukku eli muuripata helpottaa rosvopaisti -projektia melkoisesti. Silti se on sama aito maassa hiljalleen kypsynyt ruoka, joka käy vaikka sukujuhliin.

Argentiinalainen liharuukku
0

Argentiinalainen liharuukku on niitä näppäriä ruokia, jotka alkuvalmisteluiden jälkeen tulee vaivatta uunissa. Punaviiniä on hyvä varata ruokajuomaksi.

Nakkiwokki
0

Helppotekoista nakkiwokkia kannattaa tehdä iso potti ja tarjota se esimerkiksi lastenjuhlissa. Maistuuhan tämä tottakai myös aikuisille.

Possuwokki
0

Wokit ovat aasialaista pikaruokaa parhaimmillaan. Possuwokki on vartissa valmis, kun leikkaat lihan hyvin ohuiksi suikaleiksi. Herkullinen kastike kruunaa makuelämyksen.

Espanjalaiset tostadat
0

Espanjalaiset tostadat tehdään reippaista leipäsiivuista yksinkertaisilla täytteillä. Perinteisimmillään tostada on aamiaisella suosittu “pan con tomate”. Kokeile myös nämä kaksi muuta variaatiota.

Ribsit Setä Samulin tapaan
0

Onko laiskuudesta kiinni vai miksi mehukkaita ribsejä ei ikinä näy grillikekkereissä? Asia kannattaa korjata. Ribsit ovat todella herkullisia kun malttaa huolella tehdä.

2

Metsästäjänleike ei jäänyt 80-luvun huoltoaseman hämärään, vaan on aivan upea ruoka laittaa vaikka sunnuntailounaaksi.

Porsaan ulkofileepihvit
2

Porsaan ulkofileepihvit ovat varsin rasvattomia, joten makua niihin on jostain ulkopuolelta loihdittava. Hyvä suolaus alussa sekä glaseerauskastike nostavat nämä pihvit uudelle tasolle.

Pannupizza
0

Mehevä ja rapeapohjainen pannupizza onnistuu näppärästi myös kotona. Täytteissä saa käyttää mielikuvitusta, tässä perinteinen “pizza americana”.

Nuudeliwokki
0

Nuudeliwokki on nopea ruoka arjen kiireisiin. Tässä reseptissä se tehdään possusta, kaalisuikaleesta ja tietysti nuudelista. Maukkaan kastikkeensa ansiosta siihen saadaan mukavan lämmintä ja makeaa sävyä.

Jalapeno-possu
0

Tämä ruoka on todella nopea ja helppo tehdä – vaikka mökillä muurinpohjapannulla. Vaivattomuudesta huolimatta jalapeno-possu vie kaikilta jalat alta. Varaa riittävästi viiniä tai olutta koska tulisuutta kuuluu olla.

Rieskalaiset
0

Rieskalaiset on kuin porilaiset vietynä keskemmälle Suomea. Näppärää, nopeaa ja maistuvaa arkiruokaa. Maistuu myös juhlien jälkeen taivaalliselle.

Makkarakupit
0

Makkarakupit ovat taattua 80-lukua. Luonnonsuoleen tehtyä berliininmakkaraakin on vielä saatavilla. Sitä tarvitaan, jotta makkarasta muodostuu kuppi uunissa.

Muumionakit
0

Muumionakit ovat hittikamaa lapsille juhlissa. Tähän kylkeen kun pyöräytät vielä kunnon herkkukastikkeen, ja kerrot että se on Hesestä, niin homma rullaa nätisti eteenpäin.

Kotitilan viinipossu
0

Mangalitzasta, eli villasiasta tehty viinipossu sulaa suuhun. Possun rasva on niin pehmeää ja upean makuista, että sitä kannattaa säilöä pakkaseenkin.

Sipsilihapullat
0

Juhlien jälkeen kulhoissa ja pusseissa on aina sipsien jämiä. Niistä voi tehdä herkulliset sipsilihapullat. Jauhelihaa ei tarvitse edes maustaa millään, koska sipsimuru hoitaa maustamisen. Herkullinen dippi kruunaa elämyksen. Turha sanoa, että tämä maistuu myös lapsille.

Unkarilainen possupata
0

Unkarilainen possupata (pörkölt) on tuhtia pataruokaa pitkän haudutuksen ystäville. Sitä ei kannata sekoittaa gulassiin, vaikka yhtäläisyyksiäkin löytyy. Tähän reseptiin kannattaa käyttää possun parasta osaa eli kassleria. Satokauden paprikoista tulee paras lopputulos.

0

Kyljykset ovat vaikea saada mehukkaaksi grillissä tai pannulla. Mutta kun täytät kyljykset sinihomejuustolla ja hedelmillä niin johan on herkkua.

Kinkkukastike
0

Sarjassamme arjen nopeat kuninkaat. Kinkkukastike kokoaa yhteen suomalais-italialaiset maut konstailemattomassa paketissa.

Makkaravartaat
0

Makkaravartaat syntyvät nopeasti grillissä tai uunissa. Herkullisen kastikkeensa ansiosta tässä reseptissä on oma sävel, verrattuna netin satoihin muihin makkaravartaisiin.