Selataan: Possu

Nakkiwokki
0

Helppotekoista nakkiwokkia kannattaa tehdä iso potti ja tarjota se esimerkiksi lastenjuhlissa. Maistuuhan tämä tottakai myös aikuisille.

Argentiinalainen liharuukku
0

Argentiinalainen liharuukku on niitä näppäriä ruokia, jotka alkuvalmisteluiden jälkeen tulee vaivatta uunissa. Punaviiniä on hyvä varata ruokajuomaksi.

Pitkään haudutettu kassler
10

Possunniska eli kassler on suussasulavan mureaa kun sen hauduttaa pitkään ja matalalla lämmöllä. Paistoliemestä syntyy sivutuotteena erinomainen kastike.

2

Punajuuri on verraton juures. Legendaarisessa borssikeitossa sen hieno maku ja makeus pääsevät oikeuksiinsa.

Pekonikastike
0

Kuohkea pekonikastike on kuin Homer Simpsonin taivaasta. Tämän kanssa maistuu vaikka höyrytetyt vihannekset tai ihan vaan kotimaiset uudet perunat. Kokeile myös lohen tai tuorepastan kaveriksi.

Karkkipossu (arkiversio)
0

Farang -ravintolan karkkipossu oli aikanaan sensaatio. Ravintolaversion tekeminen vaan ottaa monta päivää, joten me teimme siitä parissa tunnissa tehtävän arkiversion, joka on lähes yhtä hyvää!

Rössypottu
0

Oululainen perinneruoka rössypottu on maukasta apetta, melko vähällä lihalla. Veripaltun sijaan käytämme reseptissä rapeita verilättyjä.

0

Possun kylki on edullista ja se on rasvaisuutensa ansiosta hyvä grillattava. Possun paahtokylki onnistuu toki myös uunissa.

Kantabrian pata
2

Kantabrian pata edustaa kaikkea sitä hyvää, jota Pohjois-Espanjan upealla keittiöllä on tarjota. Tähän hyvä ja rapsakka maalaisleipä sekä espanjalainen punaviini kylkeen niin johan maistuu.

0

Tonkatsu on japanilainen vastike wieninleikkeelle; schnitzelille. Tonkatsun rapeus on kuitenkin omaa luokkaansa – kiitos Japanissa käytettävien pankojauhojen. Elämyksen kruunaa maukas soosu-kastike.

Kassleria aasialaisittain
0

Tämä gourmee-elämys onnistuu kotikokiltakin vaivattomasti. Kassleria aasialaisittain muhii uunissa pitkään mutta on muuten vaivaton tehdä. Lihan kruunaa liemestä kasaan keitetty kastike.

Baijerilainen kesäkeitto
0

Baijerissa osataan tehdä kesäkeitto ilman turhia kalorihysterioita. Ja kuten kuvaan kuuluu, tämä ruoka haudutetaan vehnäoluessa, jota täytyy varata sen verran että riittää myös lasiin.

Uunipossu
0

Pitkään hautunut uunipossu on niin mureaa, että se hädin tuskin pysyy kasassa. Possun lapa tai niska ovat maukkaudestaan huolimatta myös edullisia.

Sipulipihvi
0

Sipulipihvi on nopeaa arkiruokaa jauhelihasta. Onnistuneen reseptin salaisuus piilee sipulin oikeaoppisessa kuullottammisessa, joka korostaa sipulin luontaisen makeuden.

Po` boys Pulled Pork
0

Köyhä poika jatkaa Pulled Porkia sipulilla. Tulee sitten todella makiaa ja mehukasta. Pulled porkin eli nyhtöpossun tekemisessä on useita menetelmiä, tässä se tehdään padassa. Katso myös näppärä videoresepti lopussa.

0

Luumupossu on kermaisen täyteläinen kastike, jota kepeyttää makea luumu. Timjami sopii tähän bistrohenkiseen ruokaan erinomaisesti – samoin oikein valittu viini.

Possuwokki
0

Wokit ovat aasialaista pikaruokaa parhaimmillaan. Possuwokki on vartissa valmis, kun leikkaat lihan hyvin ohuiksi suikaleiksi. Herkullinen kastike kruunaa makuelämyksen.

Porsaankylki shanghain tapaan
0

Meillä liian vähän arvostettu porsaankylki on mitä mureinta ruokaa kun sen hauduttaa pitkään. Tässä possunkylki saa kiinalaisen glaseerauksen pintaansa.

Kinkkukastike
0

Sarjassamme arjen nopeat kuninkaat. Kinkkukastike kokoaa yhteen suomalais-italialaiset maut konstailemattomassa paketissa.

Nakkimuffinssit
0

Nakkimuffinssit ovat näppärä pyöräyttää esimerkiksi lasten juhliin tai välipaloiksi. Ne ovat niin hyviä, että maistuvat jääkaappikylmänäkin!

0

Läskisoosi eli hienommin sianlihakastike on vertaansa vailla oleva kansallisherkku. Läskisoosin tekeminen on varsin helppoa, joskin aikaa kannattaa varata suussasulavan lopputuloksen saamiseksi.

Pekonipasta a la Antti Rinne
3

Demarijohtaja Antti Rinne ei turhia kaloreita ruokapöydässä hätkähdä. Testaa tästä Rinteen mallilla tehty pekonipasta ja vietä loppuviikko sängyssä mahaa taputellen.

Siskonmakkarapihvit
0

Siskonmakkarapihvit ovat edullisia ja oikeiden lisukkeiden kanssa niistä saa aivan mahtavaa bistrotyylistä ruokaa. Kuin Ylivieska kohtaisi Lyonin sulassa sovussa.

Kurpitsainen possupata
0

Possupata saa makeutensa tuoreesta kurpitsasta. Tämä ruoka tulee uunissa sillä aikaa kun saunotaan – sen päälle ja oikean viinin tai oluen kanssa mahtava juttu.

Jalapeno-possu
0

Tämä ruoka on todella nopea ja helppo tehdä – vaikka mökillä muurinpohjapannulla. Vaivattomuudesta huolimatta jalapeno-possu vie kaikilta jalat alta. Varaa riittävästi viiniä tai olutta koska tulisuutta kuuluu olla.

Tortillat
0

Täytetyt tortillat ovat nopeatekoisia ja mahtavan makuisia, kun teet pohjalle kunnon jauhelihakastikkeen. Täytteissä saa käyttää mielikuvitusta.

Possuraguu
0

Hiljaa kypsynyt possuraguu on loistava esimerkki siitä, mitä hyvin edullisesta kasslerista saa aikaan.

Grillisalaatti
0

Hyvää kuin pyttipannu, lähes yhtä terveellistä kuin kasvisruoka ja tulee grillissä? Grillisalaatti on kesähitti nro 1.

Possuburgeri
0

Possuburgerit ovat kuin havajilaisista grillijuhlista konsanaan. Currya ja ananasta. Ei voi mennä vikaan.

1 2 3 4