Porkkanaletut herkkukakkuna
Porkkanaletut käyvät hyvin myös jälkiruokien tekoon. Valmiista aineksista kasaa nopeasti herkkukakun, joka vie kielen mennessään.
Porkkanaletut käyvät hyvin myös jälkiruokien tekoon. Valmiista aineksista kasaa nopeasti herkkukakun, joka vie kielen mennessään.
Hieman tulinen ja hunajan ansiosta hennon makea dippi. Erinomainen pikantti lisä meze-pöydässä.
Porkkanahalva on intialaisia perusjälkiruokia. Se helpottaa mukavasti poltetta tulisen aterian jälkeen.
Porkkanalaatikko saa uutta iloa, kun maustat sen pienellä ripauksella kanelia ja inkivääriä. Voit myös korvata osan porkkanasta bataatilla.
Hunaja tukee upeasti porkkanan makeutta. Kivaa sävyä saat jos kiehautat porkkanat kivennäisvedessä.
Tämä porkkanaraaste on vähän enemmän kuin se koulussa tarjoiltu. Lisämakuja löydetään niin oliiviöljystä kuin sitruunastakin.
Valkosipulisella aiolilla ryhditetty porkkanasalaatti sopii grilliruoille ja pitopöytään. Tuoreista ja makeista porkkanoista tulee todella hyvää.
Kiinalaisten hapanimeläkastike kannattaa opetella ulkoa. Sen jälkeen voit tehdä juuri niin herkullisia ruokia, kuin siinä lähikiinalaisessa on tarjolla ja jättää kaupan valmiit purkit hyllyyn.
Iloisen väriset porkkanaletut maistuvat vauvasta vaariin. Nauti suolaisten lisukkeiden kanssa tai tee letuista terveellinen jälkiruoka.
Porkkanakeitto saa upean aromikirjon aasialaisista aineksista. Inkivääriä, kookosta ja chiliä. Näillä lämpenee mukavasti ja flunssakin saattaa parantua.
Iloisen värinen ja aina niin maistuva porkkanakakku syntyy nopeasti tällä helpolla reseptillä. Toimii hyvin myös gluteiinittomana versiona.
Rosolli kuuluu joulupöytään, mutta sitä kannattaa myös tehdä syksyllä, jolloin juurekset ovat parhaimmillaan. Kermakastike kruunaa makuelämyksen.