Selataan: pihvi

2

Naudan ulkofileepihvi on maukas pala lihan ystäville. Pihvin paistaminen on varsin helppoa, kun pitää muutamat perusasiat mielessä. Ja muista panostaa laatulihaan.

Pippuripihvi
0

Pippuripihvi kannattaa maustaa vain reunoilta, jolloin pippurit eivät kärähdä paistaessa. Ja on hyvä muistaa että laadukas naudanliha ei kauan pannua tarvitse.

Picanha
0

Picanha on naudan takapuolta. Kuulostaa kivalle! Syödäänhän sitä kinkkuakin hyvillä mielin. Lihassa on upea koostumus ja sen paksu makurasva pitää lihan mehukkaana paiston aikana.

Entrecote-pihvi
2

Entrecôte-pihvit ovat kiitollisia paistettavia. Lihassa on riittävästi rasvaa, että se pysyy mehevänä grillissäkin “well done”. Paras entrecôte on kuitenkin punakka sisältä. Maustevoi päälle ja pihvi on kuin palkinto.

Lehtipihvi
0

Lehtipihvin nuijimisen voi ottaa liikuntatreeninä. Huolellinen paukutus palkitaan mahtavalla makunautinnolla.

Flank Steak - lankkupihvi
5

Flank steak (lankkupihvi) on täydellinen pihviliha. “Flänkki” on karkeasyistä, silti mureaa, eikä sitä tarvitse pitkään kypsentää. Toisin kuin fileet, tässä lihassa on myös makua.

0

New York -pihvit ovat juuri ne mehevän näköiset kimpaleet lautasilla, joita jenkkielokuvissa tarjoillaan joka dinerissa ja ravintolassa. Pihvien mehevyyden takaa makuvoi, jossa ne paistetaan.

Porsaan ulkofileepihvit
0

Porsaan ulkofileepihvit ovat varsin rasvattomia, joten makua niihin on jostain ulkopuolelta loihdittava. Hyvä suolaus alussa sekä glaseerauskastike nostavat nämä pihvit uudelle tasolle.