Selataan: pekoni

Kesä-Hessun kaalikääryleet
0

Varhaiskaalin tuore maku sopii kesään eikä sitä tarvitse kypsentääkään kovin kauan. Nämä herkulliset kaalikääryleet syntyvät näppärästi vaikka muurinpohjapannulla.

Flammkuchen - Alsacen pizza
0

Ranskan Alsacessa liekkipiirakka “Flammkuchen” korvaa pizzan. Erinomainen saunaillan ruoka tässä onkin kyseessä. Täytteitä voi itse varioida mielensä mukaan.

Penne amatricana
0

Penne amatricana on sieltä mausteisemmasta päästä italialaisia pastoja. Pekoni antaa täyteläisen säväyksen ja pastan keitinvedestä tulee ruokaan mehukkuutta. Nopea ja helppo peruspasta.

Ruusukaali-pekonipaistos
3

Ruusukaali-pekonipaistos on erittäin helppotekoinen Keski-Eurooppalainen herkku myös niille, jotka eivät ole ruusukaalin hienoutta vielä löytäneet.

Espanjalaiset tostadat
0

Espanjalaiset tostadat tehdään reippaista leipäsiivuista yksinkertaisilla täytteillä. Perinteisimmillään tostada on aamiaisella suosittu “pan con tomate”. Kokeile myös nämä kaksi muuta variaatiota.

0

Tomaatin, valkoviinin ja valkosipulin legendaarinen liitto on kruunatttu vielä rapealla pekonilla. Nopea ja helppo pasta.

Pasta carbonara
5

Pasta carbonara kahdella tapaa; alkuperäinen italialainen spaghetti carbonara sekä kermainen eurooppalaistunut versio. Päätä itse kummasta pidät enemmän?

Kesäkurpitsapasta
0

Kesäkurpitsapasta on yllättävän hyvä vaihtoehto alkuperäiselle jauhoista tehdyille. Vähähiilihydraattista ja terveellistä pastaa kannattaa tasapainottaa reippaalla pekonilla.

Hapankaalipiirakka
0

Suolaisen makea hapankaalipiirakka maistuu taivaalliselle hyvän makkaran ja oluen kanssa. Saunaillan ruokaa parhaimmillaan.

0

Pekonimuffinit täydentävät kermaisen keiton tai ne voi syödä sellaisenaan alkupalatyylisesti majoneesipohjaisella täytteellä höystettynä.

Aura-pekonisienet
0

Nopea ja helppo grilliruoka. Valitse isoja ja napakoita herkkusieniä – niistä saat mehevimmät Aura-pekonisienet.

Naurista ja pekonia
0

Kattilaan vettä ja kiehumaan.Kuori ja lohko nauriit (tai kukkakaalit) haarukkapaloiksi. Keitä juuri ja juuri kypsäksi.Laita…