Selataan: pasta

Bresaola-pasta
0

Bresaola on ilmakuivattua naudanlihaa. Peri-italialaiseen tapaan siitä saa loistavan pastan tehtyä tällä reseptillä.

Raviolit
0

Raviolit ovat täytettyjä pastatyynyjä, joiden melko seikkaperäinen näpertely palkitsee ruhtinaalisesti, kun niistä vihdoin pääsee nauttimaan.

Pasta Alfredo
0

Pasta Alfredo on tyyppiesimerkki italialaisen ruoan nerokkuudesta. Tarvitset muutaman raaka-aineen ja erinomainen ruoka on hetkessä valmis. Kuten aina, panosta raaka-aineiden laatuun.

Pekonipasta a la Antti Rinne
3

Demarijohtaja Antti Rinne ei turhia kaloreita ruokapöydässä hätkähdä. Testaa tästä Rinteen mallilla tehty pekonipasta ja vietä loppuviikko sängyssä mahaa taputellen.

1

Tomaatin, valkoviinin ja valkosipulin legendaarinen liitto on kruunatttu vielä rapealla pekonilla. Nopea ja helppo pasta.

Palermon pasta
0

Palermon pasta on kouluruokalan suosikkeja. Se on näppärä vuokaruoka tehdä; kasaa ainekset ja lyö uuniin.

Tattipasta
0

Herkkutatti on tattien kuningas upean pähkinäisellä maullaan mutta jos sitä ei ole saatavilla, niin muutkin tatit käyvät. Tattipasta ei turhia krumeluureja kaipaa. Voi ja rosmariini korostavat sienen hienoa makua.

Makaronilaatikko
0

Makaronilaatikko on Suomen kansallisruoka. Ruoka tehdään monella eri tyylillä; tässä makaronit esikeitetään kolmeen eri kypsyyteen, jolloin ruokaan saadaan mukavaa suutuntumaa.

Rapu-limepasta
2

Aasian makumaailmoja syleilevä rapu-limepasta on kepeän raikas. Tölkkirapu käy hyvin reseptiin. Tämä on niitä ruokia, jota viini rakastaa.

Pinaatti-ricottapasta
0

Maukas pinaatti kermaiseen ricottaan sekoitettuna ja alla sitruunaisen pirteä pasta. Yksinkertaista ja hyvää kasvisosastolla.

Lasagne
0

Lasagne kannattaa tehdä omista pastalevyistä. Ne imevät maut itseensä ja rakenteesta tulee leikattava. Uunin jälkeen lasagne huilaa hetken, jolloin sen maut tiivistyvät.

Broccolini-pasta
0

Broccolini tuli rytinällä kauppoihin. Se on parsakaalin ohutvartinen serkku ja erinomaisen maukas lisä – esimerkiksi tähän upeaan pastaa, jossa raikkautta tuo sitruuna ja täyteläisyyttä mozzarella.

Tonnikalapasta
0

Yksinkertainen tonnikalapasta on niin herkullinen että se käy vaikka juhlaan. Panosta vastuullisesti pyydettyyn tonnikalaan.

0

Rapupasta, jonka voi tehdä tuoreista ravuista tai tölkkitavarasta. Miten vain, raikas riesling-kastike mehustaa upean makuelämyksen.

Villisikapasta
0

Villisikapasta on loistava esimerkki tämän hieman oudomman lihan käyttömahdollisuuksista. Oikein valitun viinin kanssa makuelämys on taivaallinen.

Sitruunapasta
2

Pirteä kuin aurinko itse. Sitruunapasta eli “pasta con limone” saa hyvälle tuulelle sekä syödessä että tehdessä – niin helppo se on saada onnistumaan.

Spagettivuoka
0

Kun teet pasta bolognesen, tee sitä reilusti kerralla. Tämä spagettivuoka onnistuu seuraavana päivänä jämistä todella helposti. Tässä resepti myös alusta lähtien tekemiseen.

Penne amatricana
0

Penne amatricana on sieltä mausteisemmasta päästä italialaisia pastoja. Pekoni antaa täyteläisen säväyksen ja pastan keitinvedestä tulee ruokaan mehukkuutta. Nopea ja helppo peruspasta.

Mifu-pasta
0

Mifu-pasta saa makua pecorinosta, sitruunasta ja paahdetusta tomaatista. Jos et tiedä mitä mifu on, niin ajattele sitä isompirakeisena raejuustona. Ne on näitä nykyajan ruokavillityksiä.

Bolognesekastike
0

Kiistelty ja kunnioitettu bolognesekastike. Reseptejä on yhtä paljon kuin kokkeja – parhaimmat tekevät hitaasti, jolloin tomaatti ja jauheliha saavat harmonisen liiton.

Uunifetapasta
1

Uunifetapasta on nopeasti noussut uudeksi hittireseptiksi. Alunperin Liemessä-blogin kynästä lähteneessä kasvisreseptissä yhdistyy kivasti fetan täyteläisyys ja tomaatin makeus. Äläkä säästele oliiviöljyssä.

Tomaattipasta
2

Tomaattipasta on italialaista keittiötä parhaimmillaan – yksinkertaista, mutta erittäin hyvää. Kiinnitä huomiota tomaattien laatuun. Markettitavara on yleensä vain heinäkuussa kelvollista.

Pippuripasta
0

Pippuripasta eli roomalaisten cacio e pepe on ehkä maailman yksinkertaisin pasta. Juustoa ja pippuria – siinä se. Mutta näiden ainesten välinen liitto onkin enemmän kuin osiensa summa.

cannelonit
0

Cannelonit ovat kaiken vaivan arvoisia. Kun teet vielä pastalevyt itse, niin tämä on varsinainen juhlaruoka vaikka täytteenä olisi pelkkiä kasviksia.

Pasta carbonara
5

Pasta carbonara kahdella tapaa; alkuperäinen italialainen spaghetti carbonara sekä kermainen eurooppalaistunut versio. Päätä itse kummasta pidät enemmän?

Tuorepasta
0

Tuorepasta nostaa pastaruokasi aivan uudenlaiselle tasolle. Esimerkiksi lasagne saa upean kiinteän koostumuksen kotitekoisilla pastalevyillä.

Lohipasta
2

Valloittavan kermainen lohipasta saa kivoja makuvivahteita kapriksista ja makeista herneistä.

0

Tryffelispagetti on italialaisen keittiön bravuureja. Tryffelit eivät ole maailman halvimpia sieniä, mutta niiden ainutlaatuinen maku jää lähtemättömästi mieleen. Jos haluat säästää, niin tryffeliöljy käy mausteeksi hätätapauksessa.

Lihapullavuoka
0

Lihapullavuoka on esimerkki siitä, mitä marketin eineksistä voi saada aikaan tuunaamalla. Vapaapäivän ruoka tehdään tietysti itse alusta loppuun.

1 2