Selataan: Nauta

Täytetyt paprikat
0

Täytetyt paprikat Ovat hävikkiruokaa parhaimmillaan. Täytteeksi voi laittaa lähes mitä vain jääkaapista löytyvää. Juustoa päälle ja uuniin.

Paahtopaisti
6

Reseptin ”upotustekniikalla” saat juuri sellaisen mehukkaan ja hyvin suolatun paahtopaistin, jota jonotetaan hakemaan lisää. Tee reippaasti kerralla, lopusta paistista saa seuraavana päivänä huikean patongin.

0

New York -pihvit ovat juuri ne mehevän näköiset kimpaleet lautasilla, joita jenkkielokuvissa tarjoillaan joka dinerissa ja ravintolassa. Pihvien mehevyyden takaa makuvoi, jossa ne paistetaan.

Lihapullat
0

Tällä reseptillä syntyy ne täydelliset lihapullat sekä kastike, joiden seurassa muistot ajautuvat aina mummolaan asti.

Lasagne
0

Lasagne kannattaa tehdä omista pastalevyistä. Ne imevät maut itseensä ja rakenteesta tulee leikattava. Uunin jälkeen lasagne huilaa hetken, jolloin sen maut tiivistyvät.