Selataan: Nauta

0

New York -pihvit ovat juuri ne mehevän näköiset kimpaleet lautasilla, joita jenkkielokuvissa tarjoillaan joka dinerissa ja ravintolassa. Pihvien mehevyyden takaa makuvoi, jossa ne paistetaan.

Merimiespihvit
0

Merimiespihvit on niitä ruokia, joka hautuu uunissa sillä aikaa kun istut saunassa. Oluessa haudutettu pataruoka toimii loistavasti kokonaisten etikkapunajuurien kaverina nautittuna. Ja tietysti oluen.

Italialainen ragú
0

Naudanlihasta tehty italialainen ragú hautuu pitkään tomaatissa ja valkosipulissa. Makunautinto lähentelee taivasta. Voit tarjota sen spagetin tai pappardellen kanssa. Ja lasiin hyvää chiantia.

Tartarpihvi
2

Raaka liha jakaa mielipiteitä. Yleensä tartarpihvi kuitenkin valloittaa sydämet. Lihan laatu on tottakai avain onnistumiseen.

0

Juustohampurilaiset syntyvät käden käänteessä ja maistuvat koko perheelle. Itsetehdyt hampurilaiset ovat myös varsin terveellistä ja hyvää ruokaa, jota voi popsia hyvällä omalla tunnolla.

Sipsilihapullat
0

Juhlien jälkeen kulhoissa ja pusseissa on aina sipsien jämiä. Niistä voi tehdä herkulliset sipsilihapullat. Jauhelihaa ei tarvitse edes maustaa millään, koska sipsimuru hoitaa maustamisen. Herkullinen dippi kruunaa elämyksen. Turha sanoa, että tämä maistuu myös lapsille.

Burgundinpata
3

Kaikkien lihapatojen kuningas. Burgundinpata hautuu hyväksi oikein valitulla viinillä ja ajan kanssa.

Paahtopaisti
6

Reseptin ”upotustekniikalla” saat juuri sellaisen mehukkaan ja hyvin suolatun paahtopaistin, jota jonotetaan hakemaan lisää. Tee reippaasti kerralla, lopusta paistista saa seuraavana päivänä huikean patongin.

0

Barbeque Wok ei nimestään huolimatta käy grillissä vaan se saa nimensä upean maukkaasta kastikkeesta, jossa wok tarjoillaan. Kannattaa käydä kiinalaisesta kaupasta kunnon nuudelia.

Lihapullat
0

Tällä reseptillä syntyy ne täydelliset lihapullat sekä kastike, joiden seurassa muistot ajautuvat aina mummolaan asti.

2

Naudan ulkofileepihvi on maukas pala lihan ystäville. Pihvin paistaminen on varsin helppoa, kun pitää muutamat perusasiat mielessä. Ja muista panostaa laatulihaan.

Argentiinalainen liharuukku
0

Argentiinalainen liharuukku on niitä näppäriä ruokia, jotka alkuvalmisteluiden jälkeen tulee vaivatta uunissa. Punaviiniä on hyvä varata ruokajuomaksi.

Stroganoff
0

Klassinen venäläinen lihakastike, joka sulattaa lumiukonkin. Stroganoff variaatioita löytyy paljon, tässä niistä kaksi.

0

Jos haluaa ruoan maistuvan täyteläiselle, siitä täytyy löytyä kaikkia perusmakuja. Tämä karjalanpaisti 2.0 on tuunattu kunnioituksella alkuperäistä reseptiä kohtaan.

Palapaisti
0

Kunnolla haudutettu palapaisti on mahtava herkku. Tarjoa se keitettyjen perunoiden tai perunamuusin sekä herneiden kanssa.

Spagettivuoka
0

Kun teet pasta bolognesen, tee sitä reilusti kerralla. Tämä spagettivuoka onnistuu seuraavana päivänä jämistä todella helposti. Tässä resepti myös alusta lähtien tekemiseen.

Hirvipata ranskan tapaan
0

Viinissä kypsytetty hirvipata on makumaailma, jonka vertaista saa hakea. Tämän kanssa kannattaa viiniä varata reippaasti myös lasiin. Jos et löydä hirvenlihaa, niin nauta käy myös.

Täytetyt paprikat
0

Täytetyt paprikat Ovat hävikkiruokaa parhaimmillaan. Täytteeksi voi laittaa lähes mitä vain jääkaapista löytyvää. Juustoa päälle ja uuniin.

Lihapullakeitto
4

Lihapullakeitto kuulostaa tylsälle, mutta on kaikkea muuta. Oikeaoppinen keittoliemen maustaminen takaa että tämä maistuu kaikille.

Sloppy-joe - hampurilainen
0

Sloppy Joe -hampurilainen on USA:n syvästä etelästä kotoisin oleva kaikkien lohturuokien ”grandma”. Pihvin kypsyydestä ei tarvitse olla nyt huolissaan, koska Sloppyyn tehdään maukas ja haudutettu jauhelihakastike.

Makaronilaatikko
0

Makaronilaatikko on Suomen kansallisruoka. Ruoka tehdään monella eri tyylillä; tässä makaronit esikeitetään kolmeen eri kypsyyteen, jolloin ruokaan saadaan mukavaa suutuntumaa.

Lasagne
0

Lasagne kannattaa tehdä omista pastalevyistä. Ne imevät maut itseensä ja rakenteesta tulee leikattava. Uunin jälkeen lasagne huilaa hetken, jolloin sen maut tiivistyvät.

Lehtipihvi
0

Lehtipihvin nuijimisen voi ottaa liikuntatreeninä. Huolellinen paukutus palkitaan mahtavalla makunautinnolla.

Naudan sisäfile aasialaisittain
0

Naudan sisäfile ei ole ihan ilmaista, joten sen valmistus kannattaa tehdä huolella. Tässä on herkullinen ohje näyttävään aasialaistyyliseen annokseen, joka käy juhlaruoasta sellaisenaan.

0

Kaalikeitto ei välttämättä ole järin kovassa huudossa – ainakaan lasten lautasella. Tee ruoka siis Provencen tyyliin maustettuna ja johan alkaa maistua!

1 2 3