Selataan: Nauta

Palapaisti
0

Kunnolla haudutettu palapaisti on mahtava herkku. Tarjoa se keitettyjen perunoiden tai perunamuusin sekä herneiden kanssa.

Massaman-curry
2

Massaman curry sopii suomalaiselle hyvin. Siinä kun on perunaakin! Jauha currytahna itse tai osta kaupasta valmiina.

Lihapullakeitto
4

Lihapullakeitto kuulostaa tylsälle, mutta on kaikkea muuta. Oikeaoppinen keittoliemen maustaminen takaa että tämä maistuu kaikille.

0

Jos haluaa ruoan maistuvan täyteläiselle, siitä täytyy löytyä kaikkia perusmakuja. Tämä karjalanpaisti 2.0 on tuunattu kunnioituksella alkuperäistä reseptiä kohtaan.

Italialainen ragú
0

Naudanlihasta tehty italialainen ragú hautuu pitkään tomaatissa ja valkosipulissa. Makunautinto lähentelee taivasta. Voit tarjota sen spagetin tai pappardellen kanssa. Ja lasiin hyvää chiantia.

Argentiinalainen liharuukku
0

Argentiinalainen liharuukku on niitä näppäriä ruokia, jotka alkuvalmisteluiden jälkeen tulee vaivatta uunissa. Punaviiniä on hyvä varata ruokajuomaksi.

Sipulipihvi
0

Sipulipihvi on nopeaa arkiruokaa jauhelihasta. Onnistuneen reseptin salaisuus piilee sipulin oikeaoppisessa kuullottammisessa, joka korostaa sipulin luontaisen makeuden.

Fajitas
0

Fajitas on tortillalevyjen päällä tai välissä tarjoiltu lämmin ruoka. Tässä se tehdään naudan paistista ja tuunataan pöydässä herkulliseen muotoonsa. Kyllä, nämä vie kielen.

Picanha
0

Picanha on naudan takapuolta. Kuulostaa kivalle! Syödäänhän sitä kinkkuakin hyvillä mielin. Lihassa on upea koostumus ja sen paksu makurasva pitää lihan mehukkaana paiston aikana.

Lehtipihvi
0

Lehtipihvin nuijimisen voi ottaa liikuntatreeninä. Huolellinen paukutus palkitaan mahtavalla makunautinnolla.

Pastitsio
0

Pastitsio on kreikkalaisten versio makaronilaatikosta. Todella herkullinen ja mehukas ruoka tämä onkin.

Merimiespihvit
0

Merimiespihvit on niitä ruokia, joka hautuu uunissa sillä aikaa kun istut saunassa. Oluessa haudutettu pataruoka toimii loistavasti kokonaisten etikkapunajuurien kaverina nautittuna. Ja tietysti oluen.

Lihapullat
0

Tällä reseptillä syntyy ne täydelliset lihapullat sekä kastike, joiden seurassa muistot ajautuvat aina mummolaan asti.

Burgundinpata
3

Kaikkien lihapatojen kuningas. Burgundinpata hautuu hyväksi oikein valitulla viinillä ja ajan kanssa.

Anteroperunat
0

Valistunut kokki vaatii tämän vuosituhannen makkaraperunoilta hieman enemmän tyyliä. Anteroperunat tehdään naudan entrecoteesta (lempinimeltään antero). Kastike kruunaa elämyksen.

0

Barbeque Wok ei nimestään huolimatta käy grillissä vaan se saa nimensä upean maukkaasta kastikkeesta, jossa wok tarjoillaan. Kannattaa käydä kiinalaisesta kaupasta kunnon nuudelia.

Punajuuripata
0

Punajuuri on upea raaka-aine mutta se vaatii pitkän kypsytyksen. Silloin sen luontainen makeus ja aromi pääsevät esiin.

Paistia-roquefortissa
0

Paistia Roquefort-sinihomejuuston kera on valloittava ja yksinkertainen ruoka. Paistin kun leikkaa ohueksi niin se kypsyy todella nopeasti.

Burritot
1

Akustinen raikaa ja sombrero pyörii!! Burritot ovat erinomaista pikaruokaa latinolasta. Tässä uunissa tehty versio.

0

Kaalikeitto ei välttämättä ole järin kovassa huudossa – ainakaan lasten lautasella. Tee ruoka siis Provencen tyyliin maustettuna ja johan alkaa maistua!

Paahtopaisti
6

Reseptin “upotustekniikalla” saat juuri sellaisen mehukkaan ja hyvin suolatun paahtopaistin, jota jonotetaan hakemaan lisää. Tee reippaasti kerralla, lopusta paistista saa seuraavana päivänä huikean patongin.

Paahtopaistisalaatti
0

Sunnuntaisen paahtopaistin jämät saa käytettyä näppärästi tässä salaatissa. Arki starttaa kevyesti mutta varsin täyttävästi. Hiilarit mukavasti minimissään.

Entrecote-pihvi
2

Entrecôte-pihvit ovat kiitollisia paistettavia. Lihassa on riittävästi rasvaa, että se pysyy mehevänä grillissäkin “well done”. Paras entrecôte on kuitenkin punakka sisältä. Maustevoi päälle ja pihvi on kuin palkinto.

Sunnuntaipaisti - Sunday Roast
0

Sunnuntaipaisti eli Sunday Roast on yksi englannin kansallisruoista. Kuten kovin usein, tässäkin reseptissä kastike on se joka homman lopulta ratkaisee. Panosta sen onnistumiseen yhtä paljon kuin lihan mehevyyteen.

Saltimbocca
0

Liharullat maukkailla täytteillä. Saltimbocca sopii myös grillattavaksi tai viinihauteessa uuniin.

Pho-keitto
0

Trendikäs ja maukas vietnamilainen pho-keitto syntyy nopeasti karvalakkiversiona, tai voit käyttää koko päivän pro-versioon, jossa lihaliemi tehdään itse.

Sipsilihapullat
0

Juhlien jälkeen kulhoissa ja pusseissa on aina sipsien jämiä. Niistä voi tehdä herkulliset sipsilihapullat. Jauhelihaa ei tarvitse edes maustaa millään, koska sipsimuru hoitaa maustamisen. Herkullinen dippi kruunaa elämyksen. Turha sanoa, että tämä maistuu myös lapsille.

1 2 3