Selataan: Nauta

Bulgogi
0

Korean kansallisruoka bulgogi on erittäin maistuva liharuoka. Salaisuus piilee hedelmäisen makeassa marinadissa. Tarjoa ruoka nuudelien ja hedelmäisen täyteläisen punaviinin kera.

Burgundinpata
3

Kaikkien lihapatojen kuningas. Burgundinpata hautuu hyväksi oikein valitulla viinillä ja ajan kanssa.

Naudan sisäfile aasialaisittain
0

Naudan sisäfile ei ole ihan ilmaista, joten sen valmistus kannattaa tehdä huolella. Tässä on herkullinen ohje näyttävään aasialaistyyliseen annokseen, joka käy juhlaruoasta sellaisenaan.

1

Jauhelikastike on suomalaista perusruokaa. Yksinkertainen tehdä, mutta parilla kikalla saat siitä huomattavasti enemmän irti.

Punajuuripata
0

Punajuuri on upea raaka-aine mutta se vaatii pitkän kypsytyksen. Silloin sen luontainen makeus ja aromi pääsevät esiin.

0

Barbeque Wok ei nimestään huolimatta käy grillissä vaan se saa nimensä upean maukkaasta kastikkeesta, jossa wok tarjoillaan. Kannattaa käydä kiinalaisesta kaupasta kunnon nuudelia.

Italialainen ragú
0

Naudanlihasta tehty italialainen ragú hautuu pitkään tomaatissa ja valkosipulissa. Makunautinto lähentelee taivasta. Voit tarjota sen spagetin tai pappardellen kanssa. Ja lasiin hyvää chiantia.

Anteroperunat
0

Valistunut kokki vaatii tämän vuosituhannen makkaraperunoilta hieman enemmän tyyliä. Anteroperunat tehdään naudan entrecoteesta (lempinimeltään antero). Kastike kruunaa elämyksen.

Massaman-curry
2

Massaman curry sopii suomalaiselle hyvin. Siinä kun on perunaakin! Jauha currytahna itse tai osta kaupasta valmiina.

sukiyaki
0

Sukiyaki on japanilaisten kylmien päivien lihapata. Hyvin maukas ja helppo kuin mikä tehdä.

0

New York -pihvit ovat juuri ne mehevän näköiset kimpaleet lautasilla, joita jenkkielokuvissa tarjoillaan joka dinerissa ja ravintolassa. Pihvien mehevyyden takaa makuvoi, jossa ne paistetaan.

Osso bucco
0

Legendaarinen kummisetäruoka. Reseptin salaisuus on osso bucco -liha eli naudanpotka. Pitkä haudutus luineen ja ytimineen takaa uskomattoman makuelämyksen.

Fajitas
0

Fajitas on tortillalevyjen päällä tai välissä tarjoiltu lämmin ruoka. Tässä se tehdään naudan paistista ja tuunataan pöydässä herkulliseen muotoonsa. Kyllä, nämä vie kielen.

0

Estouffade -lihapata tehdään rauhallisesti ja nautitaan pitkään. Siinä hehkuvat Provencen lämpimät aromit.

Sunnuntaipaisti - Sunday Roast
0

Sunnuntaipaisti eli Sunday Roast on yksi englannin kansallisruoista. Kuten kovin usein, tässäkin reseptissä kastike on se joka homman lopulta ratkaisee. Panosta sen onnistumiseen yhtä paljon kuin lihan mehevyyteen.

Spagettivuoka
0

Kun teet pasta bolognesen, tee sitä reilusti kerralla. Tämä spagettivuoka onnistuu seuraavana päivänä jämistä todella helposti. Tässä resepti myös alusta lähtien tekemiseen.

Bolognesekastike
0

Kiistelty ja kunnioitettu bolognesekastike. Reseptejä on yhtä paljon kuin kokkeja – parhaimmat tekevät hitaasti, jolloin tomaatti ja jauheliha saavat harmonisen liiton.

Paahtopaisti
4

Reseptin “upotustekniikalla” saat juuri sellaisen mehukkaan ja hyvin suolatun paahtopaistin, jota jonotetaan hakemaan lisää. Tee reippaasti kerralla, lopusta paistista saa seuraavana päivänä huikean patongin.

Devils burger
0

Ehkä maailman paras hampurilainen? Tulinen ja makea hillo kohtaa suolaisen ja kermaisen Aurajuuston – huhhuh!

Stroganoff
0

Klassinen venäläinen lihakastike, joka sulattaa lumiukonkin. Stroganoff variaatioita löytyy paljon, tässä niistä kaksi.

Marinoitu entrecote
0

Naudan entrecote on rasvaisuutensa vuoksi hyvä grillattava. Koska se ei kuivu helposti sen voi kypsentää myös kypsäksi. “Välikyljys” myös imee kiitettävästi marinadin makua itseensä.

Pho-keitto
0

Trendikäs ja maukas vietnamilainen pho-keitto syntyy nopeasti karvalakkiversiona, tai voit käyttää koko päivän pro-versioon, jossa lihaliemi tehdään itse.

Lehtipihvi
0

Lehtipihvin nuijimisen voi ottaa liikuntatreeninä. Huolellinen paukutus palkitaan mahtavalla makunautinnolla.

1 2