Selataan: naudanliha

0

Lihakakku on herkullinen vaihtoehto lihanystävän syntymäpäiväpöytään tai muuten vaan sunnuntairuoaksi. Se hautuu mureaksi pitkällä uunikypsytyksellä.

Gulassi
0

Gulassi (Gulyász) tarkoittaa paimenta unkariksi. Tästä klassikosta on monta versiota, mutta tämä on se alkuperäinen, jota paimenet tekivät nuotiotulella padassa hauduttaen.

Pippuripihvi
0

Pippuripihvi kannattaa maustaa vain reunoilta, jolloin pippurit eivät kärähdä paistaessa. Ja on hyvä muistaa että laadukas naudanliha ei kauan pannua tarvitse.

Jauhelihaperunat
1

Jauhelihaperunat ovat makkaraperunoiden evoluutio. Mikä ettei; ovathan suomalaiset myös jauhelihakansaa. Erinomainen mättöruoka – varsinkin juhlien jälkeen.

Linnapaisti
2

Klassikkoruoka linnapaisti on varsin yksinkertainen tehdä ja samalla oppii mainiosti, miten minkä tahansa paistin paistoliemestä syntyy upea kastike.

Bresaola-pasta
0

Bresaola on ilmakuivattua naudanlihaa. Peri-italialaiseen tapaan siitä saa loistavan pastan tehtyä tällä reseptillä.

Rendang-curry
0

Indonesiasta kotoisin oleva rendang vie jalat alta. Pitkään, erittäin laajassa maustekirjossa ja kookoksessa haudutettu lihacurry on käsittämättömän hyvän makuinen.

Kattilalasagne
1

Oikopolku onneen! Kattilalasagne sisältää kaikki ne hyvät maut, jotka ovat tavallisessa lasagnessa. Työmäärä, valmistumisaika ja tiski tippuvat puoleen.