Selataan: Muu liha

Unkarilainen makkarakeitto
0

Unkarilainen makkarakeitto on täynnä paprikaa. Vähähiilihydraattisuutensa ansiosta on kuin omiaan karppaajille. Maistuu silti myös muillekin.

Soija-portterihirveä
1

Olisiko tässä maailman maistuvin hirvipata? Soijasta suolaa, sipulista makeutta ja oluesta tumman paahteiset aromit. Pitkä haudutus ja makunautinto on taivaallinen.

Paella
0

Valencian seudulta kotoisin oleva Paella on todellinen herkku, kun käytetään oikeita riisilajikkeita, jotka imevät nestettä hyvin. Paellan voi tehdä merenelävien sijaan myös lihasta.

0

Kreikkalainen Stifado on pataruoka, jossa käytetään jänistä. Vemmelsäären sijaan voit tehdä myös lampaasta.

Kaarlon kaalilaatikko
0

Kaalilaatikko käy kuninkaista karppaajiin. Pitkä haudutus takaa taivaallisen makunautinnon. Tämä on sitä kotiruokaa parhaimmillaan.

Villisikapata
0

Hiljaa haudutettu villisikapata on erinomainen herkku, vaikka viikonlopun juhlapöytään. Riistan makua tasoitellaan sika-nautajauhelihalla, mutta toki voit tehdä tämän kokonaan myös villisian lihasta.

Poronfileetä Skoglund
0

Puolet suomesta eläisi porotaloudella, jos se osattaisiin oikein tehdä. Resepti on oivallinen esimerkki poron herkullisuudesta.

Poro-juureskeitto
0

Poro-juureskeitto heijastaa maamme upeita makuja. Sen voi tehdä poronkäristyksestä tai kylmäsavurouheesta, jos haluat savun makua mukaan keittoon.

Pizza (italialainen)
7

Kotonakin on mahdollista paistaa kelvollinen pizza. Panosta laadukkaisiin raaka-aineisiin ja uunikiveen. Italialainen pizza tarkoittaa paperinohutta pohjaa sekä niukasti laadukkaita täytteitä. Pizzassa vähemmän on enemmän!

Kermainen hirvipata
1

Reseptitaivaan ylistetty hirvipata on padoista jaloimpia. Tämä on metsiemme lähiruokaa parhaimmillaan. Hauduta pitkään ja hartaasti.

Riistapatee
0

Riistapatee on varsin helposti syntyvä herkku alkupalaksi tai isompaan juhlapöytään. Jos saat jostain hirvenmaksaa, niin korvaa nauta sillä.

Villisikapasta
0

Villisikapasta on loistava esimerkki tämän hieman oudomman lihan käyttömahdollisuuksista. Oikein valitun viinin kanssa makuelämys on taivaallinen.

Vitello tonnato
0

Klassinen alkuruoka Italiasta, jossa yhdistellään lihaa ja kalaa. Vitello tonnato säväyttää heti illallisen alkuun. Piste kokin hattuun on varma.

0

Ylistys ankankoivelle ranskalaiseen tyyliin; ankka confit eli Confit de Canard. Säilykkeessä reippaasti ankanrasvaa, joka käytetään perunoiden paistoon.