Shahi paneer
Shahi paneer on kermaisen mehevä ruoka intialaisesta kotijuustosta. Sen tuhti ja lempeä kastike saa cashew-pähkinöiden ja mantelin ansiosta upean makean säväyksen.
Shahi paneer on kermaisen mehevä ruoka intialaisesta kotijuustosta. Sen tuhti ja lempeä kastike saa cashew-pähkinöiden ja mantelin ansiosta upean makean säväyksen.
Kuuluisin mantelikakku tulee varmasti Pohjois-Espanjasta, Tarta De Santiago. Tämä resepti on muunnos siitä, yhdistelmä laajasti varioidun klassikon parhaita puolia. Kakku on myös gluteiiniton.
Sitruunakana on piristävä ja kevyehkö ruoka. Jogurtissa ja sitruunassa marinoitu kanavarras saa mukavaa ryhtiä mantelista ja aromia neilikasta. Sopii myös loistavasti pääsiäiseen.
“Escaldums” on mallorcalainen mantelikana, joka sisältää näppärästi koko ruoan yhdessä ruukussa.
Toscakakku on herkullinen juhlapöydässä tai ihan vaan arkipäivän kiireessä, kello viiden teen kanssa. Tämä säilyy jääkaapissa hyvänä muutaman päivän.