Selataan: manteli

Shahi-paneer
0

Shahi paneer on kermaisen mehevä ruoka intialaisesta kotijuustosta. Sen tuhti ja lempeä kastike saa cashew-pähkinöiden ja mantelin ansiosta upean makean säväyksen.

Tomaattinen kalkkunafilee
0

Kalkkunafilee on herkullinen raaka-aine, mutta se kuivuu helposti uunissa. Tässä reseptissä kalkkuna haudutetaan tomaattikastikkeessa. Näin lintu pitää mehevyytensä ja tarjoilua varten saadaan upea espanjalaistyylinen kastike kuin itsestään. Jos et omista paistomittaria, hanki se nyt.

Toscakakku
0

Toscakakku on herkullinen juhlapöydässä tai ihan vaan arkipäivän kiireessä, kello viiden teen kanssa. Tämä säilyy jääkaapissa hyvänä muutaman päivän.

Mantelikakku
2

Kuuluisin mantelikakku tulee varmasti Pohjois-Espanjasta, Tarta De Santiago. Tämä resepti on muunnos siitä, yhdistelmä laajasti varioidun klassikon parhaita puolia. Kakku on myös gluteiiniton.

Mantelista sitruunakanaa
0

Sitruunakana on piristävä ja kevyehkö ruoka. Jogurtissa ja sitruunassa marinoitu kanavarras saa mukavaa ryhtiä mantelista ja aromia neilikasta. Sopii myös loistavasti pääsiäiseen.