Selataan: Maailma

Valikoituja reseptejä ympäri maailmaa. Meksikolaista ruokaa ja jenkkihampurilaisia.

0

Reseptitaivaan Grand Masters -hampurilainen on saanut vaikutteita Helsingin parhaimmista hampurilaisravintoloista. Tämän burgerin kanssa ei ole tehty kompromissejä.

Meksikonpata
0

Meksikonpata tarjoaa oivallisen loppusijoituspaikan eiliselle riisin lopulle. Tämä on vähälihaista hävikkiruokaa parhaimmillaan.

Merimiespihvit
0

Merimiespihvit on niitä ruokia, joka hautuu uunissa sillä aikaa kun istut saunassa. Oluessa haudutettu pataruoka toimii loistavasti kokonaisten etikkapunajuurien kaverina nautittuna. Ja tietysti oluen.

Lihapullavuoka
0

Lihapullavuoka on esimerkki siitä, mitä marketin eineksistä voi saada aikaan tuunaamalla. Vapaapäivän ruoka tehdään tietysti itse alusta loppuun.

Banaaniletut
0

Banaaniletut ovat todella yksinkertainen, nopea ja vieläpä gluteiiniton jälkiruoka. Päälisten kanssa voi käyttää mielikuvitusta, tässä esimerkkinä happaman ja makean liitto.

Suolainen pannukakku
0

Pannukakku on hyvää myös suolaisena versiona. Täytteissä voi käyttää mielikuvitusta rajattomasti, vähän niin kuin pizzassa.

0

Kun on kiire, nämä wrapit syntyvät hetkessä. Täytteissä voi käyttää mielikuvitusta loputtomasti. Tässä tehdään raikas tonnikalatäyte.

Broileripyörykät
0

Broileripyörykät ovat nopea pyöräyttää itse ja eineksiin verrattuna ainesosaluettelo tipahtaa minimiin. Arjen perusherkku maistuu yleensä vauvasta vaariin.

Friteeratut sipulirenkaat
0

Friteeratut sipulirenkaat ovat uppopaistamisen helpoimmasta päästä. Rapea kuori ja mehevä sisus on helppo saada aikaan. Dippaile ja rouskuttele.

Kesäinen kanapaistos
0

Kanapaistos tulee näppärästi uunivuoassa. Uusien perunoiden tuoreus yhdistettynä kirsikkatomaatteihin – aivan upeaa kesäruokaa.

Sienipiirakka
0

Sienipiirakka saa mahtavan säväyksen vuohenjuustosta, joka tuo pienen happaman elementin ruokaan, peittämättä metsäsienien upeaa aromia.

Kukkakaalikeitto
0

Kukkakaalikeitto tuo kesän maun vaikka pimeimpään talveen. Parhaimmillaan tämä sosekeitto on toki tuoreesta kukkakaalista tehtynä. Valkoinen balsamico antaa reseptiin upean säväyksen.

Entrecote-pihvi
2

Entrecôte-pihvit ovat kiitollisia paistettavia. Lihassa on riittävästi rasvaa, että se pysyy mehevänä grillissäkin “well done”. Paras entrecôte on kuitenkin punakka sisältä. Maustevoi päälle ja pihvi on kuin palkinto.

Marinoitu entrecote
0

Naudan entrecote on rasvaisuutensa vuoksi hyvä grillattava. Koska se ei kuivu helposti sen voi kypsentää myös kypsäksi. “Välikyljys” myös imee kiitettävästi marinadin makua itseensä.

0

Lihakakku on herkullinen vaihtoehto lihanystävän syntymäpäiväpöytään tai muuten vaan sunnuntairuoaksi. Se hautuu mureaksi pitkällä uunikypsytyksellä.

Kukkakaaligratiini
1

Kukkakaaligratiini saa upean säväyksen paistetusta pekonista. Jos olet vannoutunut vegeilijä, niin voihan sen jättää poiskin. Hyvää tämä on aina.

Kattilalasagne
1

Oikopolku onneen! Kattilalasagne sisältää kaikki ne hyvät maut, jotka ovat tavallisessa lasagnessa. Työmäärä, valmistumisaika ja tiski tippuvat puoleen.

Sinappi
0

Sinapin tekeminen on niinkin vaikeaa, että laitat ainekset kattilaan, vispaat ja kiehautat. Variointimahdollisuuksia makujen suhteen on loputtomasti.

pinaattikeitto
0

Kippari-Kallekin sen tietää. Pinaattikeitto on rautaista ruokaa, josta lapsetkin tykkäävät kun sen oikein maukkaaksi tekee.

Kanankoivet uunissa
0

Edulliset kanankoivet tulevat näppärästi uunissa. Reippaalla maustamisella ja kunnon paahtamisella niistä saa loistavaa arkiruokaa.

Vaniljainen puolukkarahka
0

Puolukkarahka saa ihanan trooppisen säväyksen vaniljasta, joka sopii tähän makupalettiin täydellisesti. Pohjolan kohtaaminen tropiikin kanssa saa herkimmätkin hapannaamat hymyhuulille.

Perunamuusi
1

Tämä perunamuusi on loppuun asti viimeistelty ja nautinto sen mukainen. Makupaletin takaa kaksi perunalajiketta, voi ja täysmaito. Näistä se paras muusi syntyy.

1 2 3 4 8