Selataan: Maailma

Valikoituja reseptejä ympäri maailmaa. Meksikolaista ruokaa ja jenkkihampurilaisia.

Tortillat
0

Täytetyt tortillat ovat nopeatekoisia ja mahtavan makuisia, kun teet pohjalle kunnon jauhelihakastikkeen. Täytteissä saa käyttää mielikuvitusta.

Pavlova
0

Jälkiruoka joka kelpaa vaikka itselleen Tsaarille. Yön yli kestävä valmistusprosessi takaa suussa sulavan nautinnon.

Stroganoff
0

Klassinen venäläinen lihakastike, joka sulattaa lumiukonkin. Stroganoff variaatioita löytyy paljon, tässä niistä kaksi.

0

Possun kylki on edullista ja se on rasvaisuutensa ansiosta hyvä grillattava. Possun paahtokylki onnistuu toki myös uunissa.

Parsapiirakka
0

Parsapiirakka saa hienostuneen sienen maun kantarellituorejuustosta. On suorastaan sääli, jos tämän piirakan kanssa ei tarjota lasillista hyvää Riesling-viiniä.

3

Siemennäkkäri on pelastus vähähiilihydraattista tai gluteiinitonta ruokavaliota noudattavalle. Tämä resepti ei sisällä myöskään kananmunaa, joten näkkäri säilyy hyvänä pidempään. Tee iso satsi kerralla.

Pinaattimuhennos
0

Kermainen pinaattimuhennos sopii loistavasti mm. kalapullien tai leivitetyn porsaanleikkeen kylkeen.

0

Iloisen värinen ja aina niin maistuva porkkanakakku syntyy nopeasti tällä helpolla reseptillä. Toimii hyvin myös gluteiinittomana versiona.

Flap meat
0

Flap meat tai flap steak on mehukkaampi leikkaus Flank steakin yläpuolelta. Rasvaisuutensa ansiosta se on erittäin kiitollinen, kunnon liekillä grillattava herkkupala lihansyöjille.

Uunipossu
0

Pitkään hautunut uunipossu on niin mureaa, että se hädin tuskin pysyy kasassa. Possun lapa tai niska ovat maukkaudestaan huolimatta myös edullisia.

Broileripyörykät
0

Broileripyörykät ovat nopea pyöräyttää itse ja eineksiin verrattuna ainesosaluettelo tipahtaa minimiin. Arjen perusherkku maistuu yleensä vauvasta vaariin.

0

Litistetyt uuniperunat ovat erinomaisen rapea lisuke herkullisten lihapullien kaveriksi. Tai tee niin kuin Jamie Oliver, ja tee nämä perunat hanhen paistoliemessä.

Mojito-juustokakku
0

Mintun ja limen aromien sävyttämä mojito-juustokakku on erinomaisen raikas päätös aterialle. Tässä jälkkäriä on kevennetty vaihtamalla osa juustosta rahkaan.

Papusalaatti
0

Meksikolaistyylinen papusalaatti on ruokaisa lisuke noutopöytään. Käy sellaisenaan myös kasvislounaasta.

Pinaattiletut
4

Pinaattiletut ovat rautaista ruokaa ja ne maistuvat lapsillekin hyvin. Letuista saa myös helposti gluteiinittomat jauhoja vaihtamalla.

Sitruunamuffinssit
0

Pirteän makuiset sitruunamuffinssit sulavat suussa kahvipöydässä. Muffinssit ovat varsin helppotekoisia ja ne kestävät myös pakastamista, eli tee kunnon potti kerralla.

Zombie cocktail
0

Näin tehdään Kokomon Zombie cocktail. Tässä juomassa ei ujostella värin, maun tai minkään muunkaan suhteen!

Uuniomenat
0

Klassiset uuniomenat on helppo tehdä. Vähän kaurahiutaleita suutuntumaksi ja vaniljakastiketta makeudeksi. Helppo resepti.

Marinoitu entrecote
0

Naudan entrecote on rasvaisuutensa vuoksi hyvä grillattava. Koska se ei kuivu helposti sen voi kypsentää myös kypsäksi. “Välikyljys” myös imee kiitettävästi marinadin makua itseensä.

0

Reseptitaivaan Grand Masters -hampurilainen on saanut vaikutteita Helsingin parhaimmista hampurilaisravintoloista. Tämän burgerin kanssa ei ole tehty kompromissejä.

Cake pops - kakkutikkarit
1

Varsinainen namihitti kaikenikäisten juhliin. Cake popsit voit tehdä joko kakusta tai kekseistä. Tekeminen on aluksi hieman tahmaista mutta harjoituksella mestariksi.

Burritot
1

Akustinen raikaa ja sombrero pyörii!! Burritot ovat erinomaista pikaruokaa latinolasta. Tässä uunissa tehty versio.

Broileripasta
2

Limellä ja valkoviinillä raikastettu broileripasta on jokaisen kotikokin unelma. Helppoa, erittäin hyvää ja sopii viinin kanssa erinomaisesti.

1 2 3 9