Selataan: Maailma

Valikoituja reseptejä ympäri maailmaa. Meksikolaista ruokaa ja jenkkihampurilaisia.

Broileriperhonen
0

Broileriperhonen on leikkaustapa, jolla broilerin fileestä saadaan hyvin ohut ja näyttävän näköinen. Se marinoituu nopeasti ja on kiitollinen paistettava.

0

Kyljykset ovat vaikea saada mehukkaaksi grillissä tai pannulla. Mutta kun täytät kyljykset sinihomejuustolla ja hedelmillä niin johan on herkkua.

Kesäinen kanapaistos
0

Kanapaistos tulee näppärästi uunivuoassa. Uusien perunoiden tuoreus yhdistettynä kirsikkatomaatteihin – aivan upeaa kesäruokaa.

Lihapullakeitto
2

Lihapullakeitto kuulostaa tylsälle, mutta on kaikkea muuta. Oikeaoppinen keittoliemen maustaminen takaa että tämä maistuu kaikille.

Rapusalaatti
0

Trooppisia maailman makuja yhdistelevä rapusalaatti on näyttävä ja maistuva alkupala. Se on varsin helppo myös tehdä, kun löydät jostain tiikeriravunpyrstöjä.

Naurista ja pekonia
0

Kattilaan vettä ja kiehumaan.Kuori ja lohko nauriit (tai kukkakaalit) haarukkapaloiksi. Keitä juuri ja juuri kypsäksi.Laita…

Piirakkapohja - suolainen
0

Suolainen piirakkapohja onnistuu näppärästi koneella tai miksei myös käsipelillä. Pohjaa voi varioida mieleisekseen vaihtamalla jauhojen suhdetta. Ruista enemmän sienille ja riistalle. Vehnää enemmän juustolle jne.

Quesadillat
0

Nämä lättyset kelpaisivat vaikka Zorrolle. Quesadillat ovat erinomaisen näppärä ruoka noutopöytään tai retkelle mukaan otettaviksi. Sombrerot päästä ja syömään.

Pekonikastike
0

Kuohkea pekonikastike on kuin Homer Simpsonin taivaasta. Tämän kanssa maistuu vaikka höyrytetyt vihannekset tai ihan vaan kotimaiset uudet perunat. Kokeile myös lohen tai tuorepastan kaveriksi.

Kukkakaaliwingsit
0

Kukkakaaliwingsit saavat rapean kuoren, kun laitat taikinaan kikherneistä tehtyjä gram-jauhoja. Piparjuurella maustetun dippikastikkeen kanssa nämä vegesiivet maistuvat upealle.

0

Luontaisesti gluteiinitonta kvinoaa voi käyttää riisin tapaan. Raikas kvinoasalaatti syntyy kauden tuoreista kasviksista ja makua se saa reippaasta limestä.

Kirsikkapiirakka
0

Jenkkien klassinen kirsikkapiirakka eli “Cherry pie” on tuhdimpien jälkiruokien aatelia. Paras tulee tottakai tuoreista kirsikoista mutta myös tölkkitavara käy.

Vaniljainen puolukkarahka
0

Puolukkarahka saa ihanan trooppisen säväyksen vaniljasta, joka sopii tähän makupalettiin täydellisesti. Pohjolan kohtaaminen tropiikin kanssa saa herkimmätkin hapannaamat hymyhuulille.

Lammaspata
0

Pitkään muhinut lammaspata on uskomattoman herkullinen hyvän leivän ja viinin kera. Ja niin kuin kaikki lihapadat, tämä vain paranee lämmitettäessä uudelleen.

Ananaslohi
0

Ananaslohi on arjen parhautta. Kun laitat hihat heilumaan, koko ateria on valmis puolessa tunnissa. Jogurttikastike kruunaa elämyksen.

Flatbread
0

Flatbread on kuin minipizza. Taikina on nopea vaivata, kaulia ja täytevaihtoehtojen kanssa vain mielikuvitus on rajana. Kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin hyvää.

Avokadopasta
1

Suosittu trendiresepti avokadopasta on varsin täyteläinen kasvisruoka. Se on hyvin helppo ja nopea tehdä.

Kukkakaaligratiini
1

Kukkakaaligratiini saa upean säväyksen paistetusta pekonista. Jos olet vannoutunut vegeilijä, niin voihan sen jättää poiskin. Hyvää tämä on aina.

Kesäkurpitsapasta
0

Kesäkurpitsapasta on yllättävän hyvä vaihtoehto alkuperäiselle jauhoista tehdyille. Vähähiilihydraattista ja terveellistä pastaa kannattaa tasapainottaa reippaalla pekonilla.

0

Fileestä itse tehdyt kananugetit ovat helppotekoinen herkku, josta lapsetkin tykkäävät. Japanilaisilla panko-korppujauhoilla saat nugetteihin ennenkuulumattoman rapeuden.

Stroganoff
0

Klassinen venäläinen lihakastike, joka sulattaa lumiukonkin. Stroganoff variaatioita löytyy paljon, tässä niistä kaksi.

0

Härkis on härkäpapuvalmiste, jota voi käyttää jauhelihan sijaan kasvisvaihtoehtona. Kieltämättä homma toimii yllättävän hyvin. Testaa esimerkiksi tämä herkullinen pastakastike.

Köyhat ritarit
0

Köyhät ritarit ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan erinomainen jälkkäri ruokahävikin vähentämiseen. Yleensä aina on kaapissa eilistä leipää, maitoa ja kananmuna.

Sinappi
0

Sinapin tekeminen on niinkin vaikeaa, että laitat ainekset kattilaan, vispaat ja kiehautat. Variointimahdollisuuksia makujen suhteen on loputtomasti.

1 2 3 8